Home » Nieuws » Goede voornemens voor 2017
Goede voornemens voor 2017

Goede voornemens voor 2017

Langzaam komt het nieuwe jaar dichter bij. Voor iedereen die bezig is met plannen maken en agenda's vullen kan hier alvast kijken wat Bewust Meppel in 2017 op de agenda zet.

Samen netwerk-ontbijten
op 7 februari, 30 mei, 12 september en 21 november 

Op verschillende locaties samen ontbijten om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Neem zelf je ontbijt mee, waardoor er een gezamenlijk ontbijtbuffet ontstaat. Iedereen kan een case/vraag inbrengen en samen kijken we welke we dan bespreken. Op het onderwerp wat gekozen wordt kan iedereen inbrengen wat hij/zij daar over wil delen vanuit de gedachte dat delen van kennis en elkaar begrijpen belangrijker is dan elkaar overtuigen.

Wil jij je locatie beschikbaar stellen laat het me weten.

Samen professionaliseren
op 6 april en 5 oktober

Er komen twee netwerkbijeenkomsten in de ochtend. De thema’s zijn: zichtbaar zijn en draaien van een praktijk als ondernemende professional. Voor beide ochtenden geldt dat het thema vanuit verschillende kanten wordt belicht en je zelf aan de slag gaat voor je eigen onderneming.

Fotoshoot
op 11 mei en 23 mei
In het voorjaar is er weer een kans om jezelf op de foto te zetten. Melanie van de Linden van Fotomelanie zal de fotoshoot verzorgen.

Samen naar buiten treden:
Voor Bewust Meppel ziet het er als volgt uit:
- geluksproeverij/geluksroute
- open bedrijvendag: 1e zaterdag van november
- inspiratieavond burn-out/stress (samen met Bewust Steenwijk)
- inspiratieavond (en) voeding(smiddelen) (samen met Bewust Steenwijk)

Jij bent van harte uitgenodigd om me te denken en mee te doen.

Samen adverteren:
Voor 2017 bieden we de aangesloten ondernemers de mogelijkheid om 4 keer samen te adverteren. 2 keer in de lokale krant Nieuwe Meppeler (januari en september) en 2 keer in de bijlage gezondheid in beweging (voor- en najaar). Meedoen aan de gezamenlijke advertentie betekent dat je kosten lager zijn én je pers- of nieuwsberichten geplaatst worden in de lokale kranten.

Achter de schermen:
De ontwikkelingen op de website gaan natuurlijk door. In 2017 wil ik een (digitale) folder ontwikkelen rond welzijn en zorg aangeboden door ondernemers aangesloten bij Bewust Meppel. Hiermee komt er meer balans tussen agenda en ondernemerspresentatie.

In 2018 komt er weer een Bewust Leven Beurs. De voorbereidingen starten begin 2017. Ik kan dat niet alleen. Jouw bijdrage is welkom.

Ook voor Bewust Meppel is het belangrijk zicht te houden op ontwikkelingen in en rond Meppel. Daarbij richt ik mij op bewust, duurzaam en sociaal. Daarvoor heb ik mij verbonden met de Basis Meppel, de Fairtrade werkgroep Meppel en de Regionomie (expedities zorg en innovatie). Daarnaast volg ik de ontwikkelingen rond Meppel voor Elkaar, ZP-netwerk, Tribal 10, de Meppeler Uitdaging en de netwerkbijeenkomsten Open Coffee Meppel en Meppel United.

 

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaarde