Home » Nieuws » Bron van kracht wordt karah
Bron van kracht wordt Karah

Bron van kracht wordt Karah

Bron van kracht gaat verder onder de naam Karah, een door Hannette Webbink zelf ontwikkelde methode voor een ontdekkingsreis in jezelf. De KARAH-methode gaat over het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven: zijn wie je in wezen bent. Het gaat over in je kracht staan. Over jezelf diepgaand leren kennen, over de verbinding tussen je ziel, geest en lichaam. Over voelen dat jij goed bent, en dat je niet hoeft te zijn wat anderen dat van je verwachten. Het gaat over het bewust worden van wat er allemaal in je onbewuste opgeslagen zit aan informatie die je nu beperkt en om dat te transformeren. Over het leren onderscheiden van energiestromen.

De KARAH methode integreert bewustwording en healing in 8 stappen. Waar bewustwording gaat over onbewuste gedachten, overtuigingen, ideeën en het transformeren van patronen die je belemmeren om je vrij en gelukkig te voelen, gaat healing over het weer laten stromen van je levensenergie. Tijdens de jarenlange ervaring van Hannette Webbink in het coachen en healen van mensen, merkte ze dat juist de combinatie hiervan betere resultaten gaf. Veranderingen zijn duurzamer omdat de ziel, geest en lichaam, - die nauw samenwerken - in harmonie worden gebracht.

Hannette combineert binnen de healing verschillende methoden en therapieën. De ohmpunctuur methode met klankschalen, gongen en stemvorken geeft een betere doorstroming van energie in je lichaam en aura en maakt negatieve energie los zodat dit verwijderd kan worden. Bloesem remedies spiegelen, door hun groeiwijze en eigenschappen, je innerlijke natuur. Doordat ze je spiegelen word je je beter bewust van wat niet meer werkt voor je, wat nog te leren valt en wat je nodig hebt om te realiseren wat je wilt. Aromatherapie met essentiële oliën werkt in op je herinneringen, stemmingen en emoties door hun geuren, en anderzijds hebben ze een specifieke werking in je lichaam door opname via de huid. Aromatherapie is uitstekend te combineren met de werking van edelstenen, mineralen en kristallen.

Deze ontdekkingsreis met de KARAH-methode geeft je veel. Je bent gelukkiger, ook als het leven even tegen zit. Je functioneert beter op je werk, je weet wat goed voor jou is in je relatie met je partner, familie en anderen, je hebt meer energie en je bent beter in staat om nare gebeurtenissen te verwerken. Bij burn-out verschijnselen is de methode een goede manier gebleken om in balans te komen en om patronen echt te veranderen. En hoog sensitieve mensen hebben veel aan het herkennen van het onderscheid tussen energie van zichzelf en van de ander.

Karah biedt verschillende mogelijkheden op persoonlijke ontwikkeling en groei. Op 24 april geeft Hannette Webbink een interactieve lezing over hoogsensitiviteit. Kijk voor andere activiteiten op de agenda.

Een bijdrage van Hannette Webbink