Home » Nieuws » Jouw canvasdoek
Jouw canvasdoek

Jouw canvasdoek

We zijn allemaal kunstenaars, levenskunstenaars. Je leven begint met een leeg canvasdoek en je begint te schilderen met kleuren die je mooi vindt, je schildert en kleurt en je bent gelukkig. Door de jaren heen wordt het anders, pak je kleuren die anderen mooi vinden, maak je een kunstwerk met kleuren van anderen. Jouw schilderij wordt zoals iedereen het van je verwacht. Maar het is niet meer jouw schilderij.

Wil jij weer terug naar je eigen kleurenpalet? Je leven schilderen vanuit je hart? Zonder oordeel? Laat je dan verrassen door je eigen kleurenpalet en ga intuïtief schilderen. Intuïtief schilderen helpt je om in het moment te zijn. En in het moment is alles goed, mag je zijn wie je bent. 

Er komt altijd een ja maar ... als je hoofd de leiding neemt.

Je zult merken dat je verstand je wil laten geloven dat jij dat niet kan, dat het niet goed genoeg is, dat het niet mooi wordt, dat een ander het beter kan. Toch is het de moeite waard om je eigen schilderij te maken, want:

Er komt altijd een ja en ... als je je ziel laat spreken

Door vanuit je intuïtie te schilderen krijg je inzicht in jouw gevoelens en dat maakt je gelukkiger. Een gelukkig mens straalt waardoor de wereld om hem/haar heen ook gelukkiger wordt. Dat is het begin. Intuïtief komt er kennis boven die waardevol is voor jou. Jouw canvasdoek vult zich met jouw kleuren.

Hartegroet,

Ria Eikenaar

Ria Eikenaar geeft intuïtieve schilderlessen. In oktober start een groep op donderdagmiddag. Daarnaast geeft ze ook workshops, inloopatelier en individuele lessen.

Een bijdrage van Ria Eikenaar