Home » Nieuws » Taal van de ziel
Taal van de ziel

Taal van de ziel

De BEELDEN die je maakt

Zijn WIJZER dan jijzelf

Wanneer kunstzinnige therapie en focussing samenvallen ontdek je dat je handen je tonen wat je hoofd je niet kan vertellen. Beelden spreken de taal van de ziel.

Je kan de kracht van aandacht, focussing en beeldend werken ervaren via kunstzinnig werk. Met klei of steen, met kleur of lijn, of door het luisteren naar een verhaal. Ga je er mee aan de slag dan zullen jouw beelden gaan spreken. Door ernaar te luisteren kun je jouw levensverhaal opnieuw in beweging brengen in de richting waar jij voor kiest.

Het kunstzinnige werk is een middel, het gaat niet om een ‘mooi’ resultaat. Het gaat om intimiteit en ontmoeting met jezelf en in een groep: ook met de ander. Het gaat om het verstaan van je ziel door de beelden die ontstaan. De beelden die je maakt, zijn wijzer dan jezelf!

Marlijn Blok, praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Focussing.

Marlijn Blok is kunstzinnig therapeut. Haar praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Focussing ziet zij als een vrijplaats waar je als een moderne nomade voor korte of wat langere tijd kunt neerstrijken. Je kunt een individuele afspraak maken of kiezen voor een kleine groep waarin je samen op reis gaat rond een bepaald thema.

Een bijdrage van Marlijn Blok