Home » Nieuws » Innerlijke pelgrimsreis tijdens zomer vijfdaagse in drenthe
Innerlijke pelgrimsreis Drenthe

Innerlijke pelgrimsreis Drenthe

Moet je wel op reis om antwoorden te vinden of een nieuwe levensfase in te gaan? Wij gingen op pelgrimsreis in het najaar van 2017. Onze tocht ging langs heilige plaatsen in India waar grote meesters zoals Anandamayi Ma en Yogananda hebben geleefd. Door het bezoeken van deze plekken, waar de energie van deze meesters haast tastbaar aanwezig is, konden wij dieper in meditatie gaan, inspiratie opdoen en ontvingen wij antwoorden op onze vragen. Ja, het was zeker zinvol voor ons om op dat moment op pelgrimsreis te gaan in deze fase van hun leven.

De werkelijke zoektocht is echter binnen in ons. En iedereen, al dan niet bewust, hoopt wat meer te vinden in het leven dan werken, een gezin en met vakantie gaan. Wij zijn allemaal op zoek naar de heilige graal maar deze bevindt zich in onszelf. Het is het goddelijke licht en de liefde van binnen. Onze externe pelgrimsreizen, zeker als deze naar krachtige en heilige plaatsen en meesters gaan, kunnen helpen om dat licht van binnen te vinden

De zeven stralen en de nieuwe tijd, met initiaties, een innerlijke pelgrimsreis van vijf dagen in Drenthe, helpt je op weg naar het vinden van het licht in jezelf. Je hoeft er niet letterlijk ver voor te reizen want het is op een prachtige plek in de natuur in Vledderveen, Drenthe. Er wordt wel degelijk gereisd maar in meditaties naar de tempel van hoge meesters waar je initiaties ontvangt in de zeven goddelijke stralen.

De zeven goddelijke stralen zijn krachtige hoge frequenties die via je chakra’s je fysieke leven binnenstromen. Ze zijn zo subtiel dat ze niet met wetenschappelijke instrumenten te meten zijn. Toch bepalen ze voor een belangrijk deel hoe je leven op aarde eruit ziet. Door met deze stralen te werken open je je chakra’s en stem je je af op hogere dimensies. Ze helpen je om je te openen voor diepere ervaringen van je werkelijke goddelijke zelf en van de eenheid. Doordat ze voortkomen uit Brahma, het scheppende aspect van het  goddelijke licht, kun je ermee werken en alle gebieden uit je leven beïnvloeden.

Daarnaast wordt gewerkt met de zeven stralen om je (nog meer) af te stemmen op het nieuwetijdslicht. Vanuit de goddelijke bron stromen de frequenties van dit licht naar de aarde. Dit stuurt het bewustzijn op aarde aan. Het wordt het nieuwetijdslicht genoemd omdat er momenteel een belangrijke verschuiving plaatsvindt van een lager naar een hoger bewustzijnsniveau van de mensheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in meer saamhorigheid en een toenemende opening van  intuïtie en helderwetendheid. De overgang zorgt echter ook voor veel verwarring. Door afstemming op het nieuwe tijdslicht en de zeven stralen samen, leer je om stabiel te blijven en niet in deze verwarring te belanden.

Logo IsranaFroukje Buma en Jeroen Kuyper, beiden psycholoog, healer en meditatieleraar 

 

 

Zin om samen met Froukje en Jeroen deze pelgrimsreis naar binnen te ondernemen en een week te beleven met meditaties, mantra zingen en het ervaren van de natuur op geheel nieuwe wijze? Je bent van harte welkom!

Wanneer: 3 – 7 augustus
Waar: centrum Welhoven in Vledderveen, Drenthe
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.
Je kunt zelf kiezen of je wel of niet wilt overnachten.  

Een bijdrage van Froukje BumaPelgrim, spiritueel, reis, retraite, innerlijk licht, mantra zingen, meditatie