Home » Nieuws » De pelgrimstocht naar je hart
De pelgrimstocht naar je hart.

De pelgrimstocht naar je hart.

Ken je het verhaal van de jonge schaapherder Santiago, die een pelgrimstocht maakt? Hij doet dat vanuit de wens om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit en om op zoek te gaan naar een verborgen schat. In Egypte ontmoet hij een alchemist, die hem adviseert om naar zijn hart te luisteren. Dat hart is afkomstig van de ziel naar de wereld en zal daar uiteindelijk ook naar terugkeren. Waar het hart van de schaapherder is, is ook zijn schat. Paulo Coelho beschrijft op een prachtige manier de innerlijke pelgrim, de schaapherder die we allemaal in ons hebben.

De wereld ben je zelf en jouw hart, dat is waar je wilt zijn. En iedereen heeft zijn of haar eigen pelgrimstocht te maken om bij dat hart uit te komen. Niet altijd even gemakkelijk, het is een proces met vele leermomenten en veel spier(groei)pijnen. Maar hoe dichter je bij je doel komt, hoe meer je ziet waar het naartoe leidt. Er komen steeds meer momenten dat je de liefde, blijdschap en het geluk al kan voelen dat bij je hart hoort.

Het helpt om zo af en toe even stil te staan en te luisteren naar waar je op dat moment al bent. Klankschalen en gongen brengen je met hun zuivere trillingen naar die stilte, waar je lichaam en geest de zuivere trillingen kunnen ontvangen.

Je kunt dat proces extra ondersteunen met essentiële oliën en edelstenen. Bloesem remedies zijn katalysatoren die je helpen om evenwicht te vinden en in beweging te zijn. En edelstenen en kristallen werken helend vanuit hun eeuwenoude energie en bewustzijn.

Hoe ver ben jij in jouw pelgrimstocht? Wil jij zo af en toe ook even stilstaan? Ervaar je eigen stilte tijdens een klankmeditatie met klankschalen, gongen en andere instrumenten. Je bent van harte welkom!

Logo Karah training coaching en healingHannette Webbink, Karah training, coaching en healing, geeft 2 keer per maand een klankschaal en gong meditatie. 

 

Bij KARAH kun je je met de training Karah Basis laten begeleiden op jouw pelgrimstocht. Een tocht met 8 thema’s die je onderweg tegenkomt en al gaande uitwerkt. De thema’s die je onderweg tegenkomt zijn: 1) ideeën en overtuigingen, 2) gevoel en emotie, 3) aandacht, 4) intuïtie, 5) spiegels, 6) identiteiten, 7) intenties en 8) doelen.

Een bijdrage van Hannette Webbinkpelgrim, klankschalen, healing, coaching, meditatie