Home » Nieuws » Hart verwarmend
Hart-verwarmend

Hart-verwarmend

Het lijkt wel de omgekeerde wereld: we moeten de warmte opnieuw creëren, want in onszelf is die niet meer te vinden……. Denken we…….

Maar stel je nu eens voor dat die warme, onvoorwaardelijke liefde gewoon in ons hart aanwezig is, omdat die er hoort, omdat het onze menselijke natuur is. Wat is dan de reden dat we die denken kwijt te zijn? Juist ja…. Het denken zelf. Het denken heeft zich de gewoonte aangemeten om aandacht te hebben voor wat er NIET goed is, opdat hij het kan verbeteren.

Je hoeft dus alleen maar bewust je denken in een andere 'stand' te zetten en te geloven dat de warmte van de liefde gewoon in ons hart te vinden is. Het is aan onszelf of we de warmte willen gebruiken. Een belangrijke keuze uit vrije wil.

Ja…. Dat die keuze niet altijd even makkelijk is, blijkt wel uit het feit dat we tegen onze 'tegenstander' niet zo 'warm' kunnen doen. Logisch, maar daar zit nu juist wél de oefening waarmee het denken die liefde weer kan (leren) erkennen. Probeer het eens; je zult zien dat je van overtuiging kunt veranderen.

En het grote voordeel is: de warmte van de onvoorwaardelijke liefde verjaagt stress en is heel erg goed voor onze gezondheid én onze relaties!

Hanny van Putten

Logo Hanny van Putten - ELPH-coachingHanny van Putten is ELPH-coach. Op basis van "easy life program for harmony" biedt zij coaching op persoonlijk leiderschap. Op de agenda en bij groepslessen vind je workshops, trainingen en openbare groepen rond levensvragen en meditatie.

Een bijdrage van Hanny van PuttenLiefde, stress, gezondheid, bewust kiezen, warmte, hart, coaching, ELPH, persoonlijk leiderschap