Home » Nieuws » Goede voornemens
Goede voornemens

Goede voornemens

Een nieuw jaar is begonnen, het vuurwerk weer gedoofd. We steken vuurwerk af om het oude jaar verjagen of feestelijk afronden. Of we steken vuurwerk af om het nieuwe jaar feestelijk binnen te halen of juist af te schrikken.  Voor ieder van ons heeft het oude jaar iets gebracht. Sommige dingen willen we het vieren, andere liever achter ons laten. En het nieuwe jaar zal ieder van ons iets brengen. Soms zien we er naar uit, soms willen we het niet aangaan. In onze goede voornemens zien we dat terug.

We wensen elkaar toe: een goede gezondheid, een warme omgeving waarin we kunnen groeien en hoop voor wat gaat komen. We nemen ons zelf voor gezonder te leven, meer tijd te besteden met familie en vrienden en bij te dragen aan het welbevinden van mensen om ons heen. En als dan de fijnstof van het vuurwerk is neergedaald en de resten zijn opgeveegd beginnen we het nieuwe jaar. De laatste oliebollen eten we op voor we beginnen met gezonder leven. De familie wordt langs gebeld met de beste wensen. De nieuwe plannen in de agenda gezet.

In mijn agenda is nu opgenomen:
- ruimte vinden waar ontmoeten mogelijk wordt.
- festival “avontuur van bewust leven” op 2e Pinksterdag.
- Bewust Steenwijk en Bewust Meppel ineen vlechten.
Dit alles om plannen te maken die bijdragen aan een gezond lichaam, een wakkere geest, warme relaties en gezonde aarde. Dichtbij én ver weg. Doen jullie mee?

Willemijn van Schilfgaarde

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaarde