Home » Nieuws » Festival informatie voor leden
Festival: verschoven naar 2021

Festival: verschoven naar 2021

Het Festival "avontuur van Bewust Leven" gaat niet door dit jaar. Op dit moment zijn festivals verboden, en dit zal waarschijnlijk ook het laatste zijn wat in de gecontroleerde verspreiding weer toegestaan wordt. Festivals, beurzen, concerten ... met veel mensen bij elkaar is de kans op een grootschalige besmetting door 1 persoon groot. Maar zet het vast in je agenda voor 2021.

Datum: 1 juni (2e Pinksterdag)
Tijd: 10.00 tot 17.00

Locatie: Boerhoorn, Oosterboer, Meppel

Hebben jullie zo'n 7 minuten? Luister dan naar deze sfeerimpressie (mijn eerste stap naar vloggen) en ontdek wat we van dit festival kunnen maken.

Het festival wordt een familiedag uit in Meppel. Bezoekers zullen vooral allerlei activiteiten treffen waarmee zij in beweging komen. Denk aan een beweeg route met workshops en miniconsulten, een kennisroute met quiz of escape-puzzels, een kunst- en cultuurroute. Daarnaast kan de bezoeker genieten van helende muziekvormen, een heerlijke gezonde biologisch en fairtrade catering en een kleine markt met producten die bijdragen aan bewust en duurzaam leven. 

Zonder jullie kennis en kunde kan het festival niet! Doe mee en laat je zien in Meppel. 

Je kan meedoen op de volgenden wijze (prijzen ex. btw):
Ik doe en denk mee met het programma: € 30,-
Ik wil producten verkopen en zorg zelf voor kraam: € 100,-
Ik wil producten verkopen en huur een kraam: € 125,-
Ik ben geen lid maar wil wel meedoen: extra kosten € 50,- (of wordt lid)
Ik wil een sponsorbijdrage doen door toegangskaarten af te nemen om uit te delen binnen mijn netwerk: 10% korting op de toegangskaarten.

Bij deze prijs is inbegrepen dat er aankleding is op het terrein en aankondiging via driehoeksborden.Daarnaast is het een gezamenlijke taak om publiciteit te genereren voor dit festival. Op de driehoeksborden is ruimte voor 3 hoofdsponsoren.

Het festival wordt biologisch en fairtrade. Ook bij andere producten die verkocht worden wordt gekeken op welke wijze ze bijdragen aan de gezondheid voor mens en aarde.

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaardefestival, zichtbaarheid, bewust leven, duurzaamheid, workshops, miniconsulten, muziek, biologisch, fairtrade