Home » Nieuws » Natuurlijk natuurlijk
Natuurlijk? Natuurlijk!

Natuurlijk? Natuurlijk!

Als ik lichamelijke klachten heb kies ik bij voorkeur voor de natuurlijk weg naar genezing. Dat is niet altijd zo geweest. Als dochter van een arts kreeg ik voor bijna alle kwalen medicijnen. Dat hoopte zich op in mijn lichaam. Zoals ik het nu zie, raakte mijn lichaam daarvan in de war en de informatiesystemen in mijn lichaam werkten niet meer zoals bedoeld. Ik kreeg steeds meer fysieke problemen zoals een te snel werkende schildklier en chronische nek en schouderpijn, waardoor ik nauwelijks meer kon functioneren.

Gelukkig is het me gelukt uit deze vicieuze cirkel te komen. Allereerst heeft mijn spirituele pad mij enorm geholpen. Mijn man en ik kregen contact met onstoffelijke gidsen en meesters. Die gaven mij heldere instructies over hoe ik op volledig natuurlijke wijze zelf mijn lichaam kon genezen. Ik deed dat onder andere door te werken met licht: de hoge frequenties van het spirituele licht zijn krachtiger dan de lage frequenties van ziekte en pijn. Door licht in mijn lichaam te brengen ontstond er al een grote verbetering. Daarnaast ontving ik van deze lichtwezens hele concrete aanwijzingen zoals het elke dag contact maken met de schildklier en deze te instrueren het anders te doen. Op deze wijze heb ik mijn schildklier genezen.

De tweede belangrijke doorbraak kwam toen in 2013 Spring Forest Qigong op mijn pad kwam. Na het lezen van het gelijknamige boek van de Chinese qigong meester Chunyi Lin ben ik me in deze eveneens volledig natuurlijke methode van genezing gaan verdiepen. Deze bestaat uit een aantal rustige en eenvoudige bewegingsoefeningen, qigong meditaties, en krachtige technieken om jezelf en anderen te helen. Je kunt hiermee de energetische blokkades in je lichaam oplossen en daarmee de oorzaak van veel fysieke en emotionele klachten wegnemen. Ook bij ernstige klachten zoals kanker, astma en MS, hebben de methodes vruchten afgeworpen.

Wat ik van de lichtwezens en Spring Forest Qigong heb geleerd heb ik samengebracht in een healing opleiding van anderhalf jaar. Ik wil graag doorgeven wat mijzelf zoveel heling heeft gebracht en tot een totaal andere mens heeft gemaakt. In de opleiding leer je zowel jezelf diepgaand op alle niveaus te helen als ook een ander daarbij te helpen. Als je jezelf op volkomen natuurlijk wijze wilt helen heb je behalve methodes en technieken ook discipline en volharding nodig. Het is immers veel makkelijker om naar de huisarts te gaan en een pilletje te krijgen. Dit leidt echter meestal tot nog meer energetische blokkades, zoals bij mij het geval was. Mij heeft het enorm aangesproken om het heft helemaal in eigen handen te nemen en zelf te werken aan mijn heling.

Enkele ervaringen van mijn cursisten:
‘Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!’

Ik ben liefdevoller en zachter voor mijzelf (en voor anderen) en ik maak andere keuzes die veel beter aansluiten bij wie ik in wezen ben. Zo ben ik tijdens de opleiding ander werk gaan doen en geniet ik meer van de (nieuwe) dingen die ik doe en de mensen om mij heen. De healingtechnieken zet ik thuis in, maar ook in mijn werk en dagelijks leven merk ik dat ik baat heb bij de helderheid en afstemming die ik vanuit de healing opleiding heb meegekregen.’

Logo IsranaFroukje Buma en Jeroen Kuyper, Israna, zijn psycholoog en meditatieleraar. Zij helpen je verder met bewustzijnsverruiming en spirituele ontwikkeling. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden?
De opleiding Healing vanuit het universele licht bestaat uit 15 cursusdagen, ongeveer eens per maand, en wordt gegeven in (omgeving) Zwolle of in Boijl (Friesland, grens met Drenthe en Overijssel). In september kan je een open les volgen. Hier geeft Froukje uitleg, doen we een helende meditatie en diverse oefeningen. Ook leer je een krachtige healing techniek die je gelijk kun toepassen.

Een bijdrage van Froukje Bumafysieke problemen, vicieuze cirkel, natuurlijke weg naar genezing, heling