Home » Nieuws » Energetisch helen past bij deze tijd
Energetisch helen past bij deze tijd

Energetisch helen past bij deze tijd

Nu we een steeds hoger bewustzijn krijgen en onze frequentie dus ook steeds hoger wordt, is het logisch dat we steeds meer baat hebben bij energetische methodes om te helen.

Iedere ziekte heeft verschillende componenten: een lichamelijke, een geestelijke, een emotionele en een spirituele component.

Er zijn prachtige manieren om te helen op geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Contact maken met je onbewuste, met je ziel en dan visualisaties voor transformaties en bewustzijnsverschuivingen.
Jezelf diepgaand accepteren en van jezelf houden. De kracht van je hart, van liefde is groot.

En daarnaast de healingen, het weer laten stromen van je levensenergie!

Klankhealing met therapeutische stemvorken, klankschalen en gongen is een zachte en heel directe vorm van het weer laten stromen van je levensenergie. De zuivere klankschalen en gongen laten de golven van het vocht in je lichaam, je bloed, je organen, weer regelmatig worden.

Het swingen met stemvorken om je heen laat je aura ontspannen.

Aromatherapie met essentiële oliën werkt onder andere op je herinneringen en emoties. Op dit moment is het enorm belangrijk om je goed te aarden. Een sandelhout, ceder of een specerij als kruidnagel kunnen je hierbij helpen.

Bloesem remedies zijn van oorsprong energetische producten van een plant. De nieuwetijds bloesem remedies hebben ook de energie van edelstenen en krachtplaatsen in zich.
Hun kracht is onder andere je te ondersteunen bij emotionele processen. Ze helpen je het verleden op te ruimen en te balanceren in het hier en nu. Deze remedies worden in Nederland gemaakt.

Edelstenen hebben allemaal met hun specifieke kleur en vorm een eigen frequentie. Bijvoorbeeld een compacte energie die je helpt om te aarden of te beschermen, of een doorzichtige energie die de helderheid in je stimuleert. Een groene steen als hanger bij je hartchakra werkt helend op het gebied van liefde. Een bergkristal zal doorstroming bevorderen.

Al deze vormen komen voort uit de natuur om ons heen. Ze zijn puur en spiegelen je onmiddellijk. Ben je in een negatieve stemming? Dan zullen de klankschalen en gongen ook uit balans klinken.

Het mooie is dat ze je zuivere klanken meegeven waarmee je stemming zal verbeteren.

Logo Karah training coaching en healingHannette Webbink, Karah, is psychosociaal en energetisch therapeut. Zij geeft training, coaching en healing. Zij werkt met klankschalen, aromatherapie, bloemenremedies en edelstenen

Een bijdrage van Hannette Webbinkenergetisch helen, helen, klankhealing, levensenergie, aromtherapie, bloesemremedies, edelstenen, healingmethoden