Home » Nieuws » Zomerpret in meppel
Zomerpret in Meppel

Zomerpret in Meppel

Zuideinde 18(A). Meppel - Tijdens de zomervakantie zullen er 6 weken lang verschillende workshops en activiteiten plaatsvinden op elke maandag en woensdag. Alle activiteiten staan in het teken van bewust, duurzaam en gezond leven DOEN.

Nu velen er voor kiezen om niet of maar kort op vakantie te gaan, is er volop tijd voor leuke activiteiten samen met familie en vrienden. Ontdekken en plezier hebben staat voorop. Kom deze zomer een toertocht op de Elliptigo maken door Meppel, maak kennis met mediteren en mindfulness, doe iets creatiefs, leer een lekkere biologische en fairtrade maaltijd maken, ga samen recepten bedenken voor je eigen vega-kookboek, een uurtje bewegen in het park of een faire smoothie drinken. Het kan allemaal.

In verband met de corona-maatregelen houden we de groepen klein. Van tevoren opgeven is dan ook belangrijk. Dit kan je doen met je familie, met een vriend(in), als groep of alleen. We houden rekening met leeftijden. Het programma groeit per week en kan je vinden op zomerpretmeppel.jouwweb.nl. Wij vragen een eigen bijdrage per activiteit met als maximum 15 euro wanneer je activiteiten combineert tot een hele dag.

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaardezomerpret, doen, elliptigo, smaaklab, proefjes, proeven, bewust, duurzaam, gezond