Home » Nieuws » Een waardig bestaan gezond stabiel en in balans
Een waardig bestaan: gezond, stabiel en in balans

Een waardig bestaan: gezond, stabiel en in balans

Opleiding Healing vanuit het universele licht door Froukje Buma:
introductieworkshop 21 februari 

Ieder mens is op zoek naar een waardig bestaan maar wat betekent dat eigenlijk? In mijn visie betekent het gezond zijn, stabiel, stromend, in balans en vol zelfvertrouwen en zelfliefde. Iedereen heeft echter de nodige ballast bij zich dus hoe bereik je dan een waardige balans in je leven? 

Ik ben psycholoog, healer en spiritueel leraar. Binnenkort geef ik een introductieworkshop van mijn opleiding waarin aandacht wordt besteed aan alle aspecten die bijdragen aan een waardig leven. Je leert jezelf te helen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Daarnaast leer je hoe je een ander hierbij kunt helpen.

Een belangrijk punt bij de healing opleiding is dat je de touwtjes zoveel mogelijk  in eigen handen neemt: je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen healing en je werkt hier zelf aan! Dit maakt je onafhankelijk van anderen en leidt tot een enorme toename van je gevoel van waardigheid.

Je kunt de opleiding volgen puur voor heling van jezelf maar ook als je healer wilt worden, een eigen healingpraktijk wilt beginnen of de vaardigheden en technieken wilt integreren in je bestaande praktijk.
Het is mogelijk om de eerste twee dagen, 9 en 30 mei, van de opleiding als losse module te volgen. Deze module heet: Jezelf helen met licht, gezondheid en heling 

Ik werk in de eerste plaats vanuit de informatie, vaardigheden en methodes die ik vanaf 1993 door mijn gidsen en meesters aangereikt kreeg. Deze hebben mij begeleid bij mijn eigen helingsproces en het healen van anderen. In de tweede plaats maak ik gebruik van Spring Forest Qigong, een krachtige healing methode, oefeningen en technieken,  ontwikkeld door Qigong-meester Chunyi Lin. 
Enkele ervaringen:
“Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig”
“Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!”
“Je komt in een prachtig groeiproces terecht en krijgt heel veel handvaten om een waardig mens en goede healer te zijn.”

Op de twee identieke introductiebijeenkomsten (agenda) op 21 februari en 24 april geef ik uitleg, doen we een geleide helende meditatie en maak je kennis met enkele krachtige healingmethodes. Je leert een healingtechniek die je gelijk kunt toepassen op jezelf en anderen.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. De introductieworkshops en de opleiding worden gegeven in een mooie ruime cursusruimte in centrum De Melkweg in Tuk/Steenwijk: Tukseweg 87a van 13.30 tot 16.00 uur. Graag opgave vooraf. Als de maatregelen het niet toelaten om fysiek bijeen te komen, dan wordt de workshop online gegeven.

Contactgegevens en meer over Froukje Buma
Meer informatie cursusdagen, introductieworkshops, Spring Forest Qigong oefeningen en jezelf healen is ook te vinden op http://www.israna.nlwww.israna.nl

Een bijdrage van Froukje Bumawaardigheid, gezond, stabiel, balans, helingsproces, spiritueel, opleiding