Angstcafé wandelgroep

01 okt 2021 , Yin Yoga Sound: Meer dan alleen Yoga
Manon Lemkes, ervaringsdeskundige, yin-yoga docent, en angstcoach, is in Steenwijk een angstcafé / wandelgroep gestart. Het doel is ruimte bieden voor mensen die angst of dwang kennen. Wil jij lotgenoten spreken, uit het isolement komen, omgaan met je angst, rust vinden, stappen zetten in je proces? Voel je welkom om aan te sluiten. Het idee is om zowel voor jongeren als voor ouderen iets op te zetten. Een wandelgroepje is max. 4 personen. Gewoon even (online) sparren kan ook. Heb je belangstelling of wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een bericht naar info@yinyogasound.nl
 
Angst, corona en Manon
Een van mijn opleidingen gaat over angsten. Het onderwerp angst is wel één van mijn passies geworden, omdat er zoveel ontwikkeling en groei zit achter de angst. Het is natuurlijk altijd heftig als de opleiding, jouw kindje, waarin je al de verwerking van angsten en je eigen groeiproces hebt, wordt stopgezet door covid-maatregelen. En dat terwijl het mijn leven is.
 
Wat het teweeg heeft gebracht is dat ik online lessen ben gaan geven en mezelf ben gaan verdiepen om nieuwe dingen te leren. Zo kunnen mensen nu bij mij leren om zelf drukpunten te zetten op de punten van emoties. Daarnaast ben ik gevraagd door 'Doe je mee, blij in je brein' om de hun online werkzaamheden te helpen uitbreiden. Dat is wel een cadeautje. Binnenkort ga ik ook starten met een creatieve opleiding voor kinderen. En ik wil doorgaan met mijn passie om mensen met angst te helpen. Mijn bijdrage om ontwikkeling en groei te brengen bij angst wil ik aanpakken op een andere manier. Hier in Steenwijk ben ik een angstcafé gaan opzetten voor jongeren en voor ouderen. Om mensen met angsten een plek te bieden.
 
Terug

Powered by webXpress