De babymassage groep

22 mrt 2023, José Legierse
De Shantala babymassagegroep is bedoeld voor ouders/verzorgers van een baby vanaf ongeveer 6 weken. Je maakt kennis met Shantala babymassage, je leert hoe je je kindje een volledige massage kunt geven.
Dat is niet alleen heel leuk en ontspannend, maar het heeft ook effect op het welzijn van jouw jonge kindje. Want een kindje wat regelmatig geniet van babymassage kan beter en langer slapen, minder last hebben van krampjes, alle zintuigen ontdekken, een hechtere band met jou krijgen en voelen dat hij/zij er helemaal mag zijn, precies zoals het is.
 
Verder is het zo dat als je eenmaal met deze vorm van massage hebt leren werken, je zult merken dat je er jarenlang plezier aan kunt beleven. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat jouw peuter wat slechter slaapt, als de tandjes doorkomen, als het tijd is om afscheid van de speen te nemen, etc. Ook op die momenten kunnen tips worden aangereikt waarop je Shantala massage opnieuw ontdekt. Want het is geen cursus, maar een groep waar je op terug kunt vallen als je daar behoefte aan hebt.
 
Hoe werkt het? 
Je schrijft je in voor 4 ochtenden. Vervolgens kies je zelf momenten die jou passen. Dus bijvoorbeeld drie maal wekelijks, zodat je de babymassage goed eigen maakt. De laatste keer bewaar je voor.... tja, voor zo'n moment zoals hierboven benoemd. 
Maar je kunt dus ook kiezen om 1x per twee weken te komen. Het is helemaal aan jou, aan jullie.
Na deze 4 ochtenden kun je als je daar behoefte aan hebt ook vaker komen. Het is fijn om te starten met babymassage als je kindje tussen de 6 en 12 weken is. En zoals gezegd, daarna kun je er heel lang fijne momenten mee ervaren.
 
Wat leer je?
Natuurlijk leer je hoe je de babymassage kunt toepassen. Daarnaast is er veel ruimte voor informatie over onderwerpen die jou zullen aanspreken. Denk aan lichaamstaal van baby's, manieren om je baby te tillen en dragen, slaapritme en ontwikkelingsfasen.
 
Waar is het?
De Shantala babymassagegroep komt bij elkaar in de zaal van Centrum Biru Kai
Marktstraat 4
7941 KR Meppel


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress