Eerlijk schoon in Meppel

05 apr 2022 , Fairtrade Meppel
Meppel wordt op 5 april 2022 voor het eerst helemaal zwerfafval vrij! Dat is de inzet van "Meppel in één dag schoon”. De wereldwinkel en de werkgroep Fairtrade Meppel doen samen mee om een stuk van het centrum schoon te maken. Dan is het niet alleen eerlijk in Meppel maar ook heerlijk opgeruimd.
 
De actie is een samenwerking tussen de gemeente en Rubbiz Foundation. We maken niet alleen schoon maar leggen ook vast wat we allemaal weghalen. Zo wordt duidelijk waar het zwerfafval een zwerft. We hopen natuurlijk dat er na de schoonmaakactie minder vuil gaat zwerven. Daaraan kunnen we allemaal wat doen. Er zijn tenslotte prullenbakken genoeg te vinden waar je je afval in kan gooien. En je prullenbak thuis staat er ook niet voor niets.
 
Wij doneren ons ingezamelde bedrag aan giro 555. Wil jij ook bijdragen aan een eerlijk schoon Meppel? We kunnen nog wel wat handen gebruiken. Wij gaan aan de slag tussen 15.00 en 17.00. Geef het door als je mee wilt helpen. Dit kan door een mail te sturen naar info@bewustmeppel.nl.
Terug

Powered by webXpress