Krui-tocht challenge

01 mei 2022 , Deelgenootschap tHuis
Op 22 april 2022, op de Dag van de Aarde, begint Henry Mentink vanuit zijn Veerhuis in Varik (Gelderland), aan een bijzondere Krui-tocht: een Pelgrimage Voor de Aarde. Dik Zantingh loopt vanaf die dag iedere dag dezelfde afstand en loopt zo virtueel mee naar Parijs. Doe jij ook mee?
 
Henry loopt in 45 dagen, met zijn Kruiwagen vol grond, naar het UNESCO hoofdkantoor in Parijs om daar op 5 juni 2022 de hele Aarde op de Werelderfgoedlijst te plaatsen. Het kan helemaal niet maar het is wel een goed idee. Want we voelen allemaal dat we goed voor de Aarde moeten zorgen als we die leefbaar willen houden voor de generaties na ons. Je kan deze tocht steunen door mee te lopen.
 
Ook Dik wil deze krui-tocht steunen. Dik: "Praktisch gezien is het voor mij niet haalbaar om samen met Henry te lopen, maar ik ga wel iedere dag dezelfde afstand lopen die Henry ook loopt. Virtueel gezien lopen we samen naar Parijs, fysiek worden we vitale mensen. Henry plantte een zaadje voor duurzame zorg voor de Aarde, ik plant een zaadje voor vitale mensen op een vitale aarde. Doe jij mee? Dan lopen wij met elkaar virtueel naar Parijs. De zorg voor de Aarde zorgt dan voor vitale mensen".
 
In 45 dagen loopt Henry en ook Dik zo’n 539 km. Henry komt op zijn tocht op mooi locaties waar mensen mooie dingen voor de Aarde realiseren. Het is natuurlijk leuk wanneer jij meedoet ook zo’n locatie bezoekt. Denk aan een voedselbos, biologische boerderijen, een kinderceremonie voor de Aarde of Eco-Boomhutten. Deel je tochten en ervaringen met elkaar en met Dik. Daarmee steunen we Henry, elkaar en alle mensen met mooie initiatieven.
 
Wil je een keer met Dik meelopen dan kan je hem bereiken op (06-51910034). Meer informatie over de krui-tocht van Henry Mentink vind je op www.wheelbarrow-walk.com.  Via deze website kan je je ook aanmelden om een keer een route met Henry mee te lopen. Je kan ook een donatie doen voor deze krui-tocht.
Terug

Powered by webXpress