Maandaanbieding juli

01 jul 2022 , Wereldwinkel
ALLES VAN GLAS
De maand juLi 20% korting op alles van glas. Glazen voor limonade, water, fruitsappen. Karaffen, water- en sapkannen en natuurlijk gecombineerd met onze foodaanbieding, de wijnglazen. Het verhaal van de wijnglazen van Fairtrade Original, genaamd Message in a Bottle, begint in Vietnam. De glazen worden gemaakt van gebruikte limonadeflesjes. De medewerkers van deze glasfabriek maken hiervan mooie, nieuwe producten. Dankzij jouw aankoop bouwen de medewerkers aan een onafhankelijke toekomst voor zichzelf en hun gezin.
 
WIJN
De maand juli 10% korting op wijn. De wijngaarden, gesitueerd tegen de hellingen, hebben allemaal een unieke positie ten opzichte van de zon. De druiven krijgen zo een eigen karakter en dat geeft de wijn een mooie complexiteit. De wijnboeren en wijnmakers werken er samen om de beste wijnen te maken. De samenwerking is soepel en intens, net zoals onze wijnen.

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 


Terug

Powered by webXpress