Maandaanbieding oktober

01 okt 2022 , Wereldwinkel
PIET HEIN EEK
De maand oktober 20% korting op servies en vazen van Piet Hein Eek. Dit servies en deze vazen zijn ontworpen door de Nederlandse designer Piet Hein Eek. Het is gemaakt van stoer aardewerk en onder Fairtrade omstandigheden. Door de natuurlijke uitstraling staat dit servies mooi op iedere tafel en de vazen mooi in elk interieur.
 
BROODBELEG
De maand oktober 10% korting op broodbeleg. Ontbijt, lunch, picknick of brunch..... maak er een feestje van met ons (h)eerlijk broodbeleg. Strooi, smeer en beleg jouw broodje of cracker met melk of pure hagelslag, smeuige pindakaas, honing, hazelnootpasta of extra pure chocoladepasta!
 
Voor relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 


Terug

Powered by webXpress