Aanbiedingen

01 apr 2024, Wereldwinkel
 
VOGELS EN VLINDERS
Deze maand geven wij 20% korting op alle vogels en vlinders van vilt, metaal, steen en keramiek. We hebben heel veel mooie vogels en vlinders in onze winkel, die graag willen uitvliegen. Bijvoorbeeld verschillende vogels van vilt van Sjaal met Verhaal. Deze worden met de hand gemaakt in Nepal. Er zit een touwtje aan zodat je hem kunt ophangen!
 
Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbieding.
 
Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2024.
 
Ben je op zoek naar een leuk kado of iets leuks voor jezelf. Wereldwinkel Meppel heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-iets-anders producten die zijn ingekocht volgens de fairtrade normen.
 
 
NIEUW IN ONZE WINKEL
 
Prachtige vilten haasjes, sneeuwklokjes, slingers etc. (zie foto), een deel van de nieuwe voorjaarscollectie van Sjaal met Verhaal. Deze vilten artikelen worden gemaakt in Nepal. Ook hebben we nieuwe kleuren vilten tulpen, krokussen, onderzetters etc. binnen. Met deze leuke nieuwe artikelen haal je het voorjaar alvast een beetje in huis.
 
 
Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaupakketten kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 



Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress