Nieuw elan, laat maar komen

19 jan 2022 , Bewust in de regio Meppel
Ik startte het nieuwe jaar in Gouda en daar werd 2022 hartelijk welkom geheten. Voor een vuurwerkverbod was er opvallend veel licht in de lucht. Een lucht vol hoop op een jaar met nieuw elan wellicht.

Mijn kinderen besloten dat het tijd was om hun leeftijdsgenoten op te zoeken en samen het nieuwe jaar in te luiden. Hun vrienden besloten dat ook. Vrienden en familie gingen op wintersport of naar buurlanden om zich te laven aan koopjespret, plezier en ontspanning. De eerste weken van januari werden lijdzaam gedeeld in quarantaine. Corona doorstaan aan het begin van het nieuwe jaar, laat 2022 maar beginnen.

Ik ben aan de slag met het verder ontwikkelen van onze website. Gelukkig jullie ook. Een aantal van jullie wisten mij al te vinden toen ze vastliepen in de eerste verkenningen van de nieuwe website. Dat is mooi, ik help iedereen graag op weg. Het is goed als de activiteiten en nieuwsberichten op de website bijgehouden en ververst worden. Daarmee helpen we elkaar. Want iedere bezoeker die goede en up-to-date informatie vindt komt terug en kijkt verder - daar kan jij ook tussen zitten.

Laten we het licht van nieuwjaarsnacht vasthouden en samen werken aan een mooie "sociale kaart" voor bewust en duurzaam leven in de regio Meppel. Waar je goede informatie vind als je wilt werken aan je eigen gezondheid en de gezondheid van de aarde.

Willemijn van Schilfgaarde
Coördinator Bewust in de regio Meppel
Terug

Powered by webXpress