Repair Café Meppel open

01 jan 2023, Repair Café Meppel
Het Repaircafé Meppel zet zich in voor het milieu door wat stuk is gegaan te repareren. Zo dragen we met elkaar bij aan het verminderen van afval en uiteindelijk de CO2-uitstoot doordat goederen langer gebruikt worden. Op (bijna) iedere laatste zaterdag van de maand zetten we onze deuren open.
 
Heeft u een apparaat of ander gebruiksartikel wat u een 2e leven gunt meld u zich dan aan door een  een mail te sturen naar repaircafemeppel@gmail.com. U kunt zich ook aanmelden via de pagina activiteiten. Of het nu een stoel is, klein herstel van kleding of een elektrisch apparaat, wij kijken of we het kunnen maken.
 
We werken met inbrengtijden om de drukte te spreiden. Deze zijn tussen 9.00 en 10.30. Na aanmelding wordt u hierover geïnformeerd. U kunt bij de reparatie aanwezig blijven als u dat op prijs stelt. Geef dit bij opgave aan zodat we hier rekening mee kunnen houden. Als de reparatie is afgerond wordt u gebeld om de spullen weer ophalen. Dit kan tot uiterlijk 13.00.
 
Komt u spontaan langs? Doe dit dan voor 10.30. Wij kijken of er nog ruimte is om de reparatie uit te voeren. Elke reparatie kost tijd, en wij nemen graag de tijd en ruimte om de problemen op te lossen. Alle vrijwilligers geven hiervoor een zaterdagochtend in de maand én die stopt om 13.00.
 
 
Meer informatie over het Repair Café Meppel vind u hier.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress