Sensi-therapie

27 mei 2022

Sensi-therapie


In de week van de hoog sensitieve persoon laat ik jullie graag kennis maken met Sensi-therapie.


Wanneer je hoogsensitief bent herken je het vast wel. Je bent je heel bewust van je denken, je voelen en je handelen en je neemt veel details waar. Hier kun je heel vermoeid van raken, slechter contact hebben met je lichaam of de realiteit een beetje verliezen. Je gaat op in de veelheid prikkels om je heen, hier kun je dan ook behoorlijk last van hebben. Het gevolg is dat je sneller overprikkeld bent, je voelt je niet fijn, je bent sneller geïrriteerd en je voelt je vaak niet begrepen. Wanneer je veel last ervaart van je hoog sensitiviteit kan een Sensi-therapie behandeling je wellicht helpen.


Wat is Sensi-therapie?

Veelomvattend! De behandelingen zijn erop gericht om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Allergieën, onverwerkte of weggestopte emoties, blokkades in de energiebanen, emotionele disbalans of tekorten in het lichaam worden allemaal nagekeken tijdens een behandeling.


Tijdens een behandeling wordt gebruikt gemaakt van een biosensor. Met dit apparaatje wordt uitgemeten wat jij nodig hebt om de balans te bereiken. Onderstaande kan ingezet worden tijdens een behandeling.

  • Het direct op gang brengen van het helingsproces door het wegnemen van spanningen met o.a. drukpuntmassages, holistic pulsing of edelstenen.

  • Het opheffen van blokkades en het vrijmaken van emoties met o.a. EFT of energie herstellen.

  • Het stimuleren van ontgiftingsproces van het lichaam door het wegnemen van gifstoffen met o.a. remedies of orthomoleculaire preparaten.

  • (Tijdelijk) stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam door het volgen van speciale diëten of allergiemetingen.

  • Het meten van mogelijke tekorten in het lichaam en deze weer aanvullen met o.a. verschillende soorten hardware.


Door een Sensi-therapie behandeling kan geblokkeerde energie weer gaan stromen waardoor je je weer vitaler gaat voelen. Het contact met je lichaam wordt hersteld en je kunt beter omgaan met de veelheid prikkels om je heen. Sensi-therapie is effectief en daarom heb je meestal maar tussen de 1 tot 3 behandelingen nodig om de balans weer te herstellen.


Benieuwd of deze therapie wat voor jou is? Kijk voor meer informatie opwww.lotus-care.nl, hier vind je ook mijn contactgegevens.

Terug

Powered by webXpress