Spirituele coaching

31 aug 2022 , Medium Creatief Centrum de Witte Arend
Het opheffen van innerlijke programmaties

Door de jaren en generaties heen zijn wij mensen geprogrammeerd om allerlei praktische taken te volbrengen, en dan wel zo dat er bijna geen ruimte voor ons innerlijk gevoelsleven overblijft. Er is dan niet tot nauwelijks ruimte om te zijn wie we eigenlijk van nature in potentie zijn. Dit kan letterlijk uitputten, met alle gevolgen van dien. Door je zelf op diverse gebieden te ontwikkelen waaronder ook op spiritueel vlak en te ontwaken, zul je zien dat er heel veel meer is dan alleen hedendaagse verplichtingen. Bewustwording binnen het proces is altijd de eerste stap richting transformatie en oplossingen. Er zullen dan inzichten komen waar jij mee verder kan
 
Durf jij voor jezelf te kiezen?

Soms gaan de dingen in je leven even niet meer en merk je dat jij steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Je staat stil en merkt op dat je in jouw leven niet handige afslagen hebt genomen. Zo wil je het niet meer maar je weet niet hoe je bepaalde zaken kunt ombuigen of te doorbreken.
 
Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

1.Ben jij op het punt beland dat je nu écht klaar bent met bepaalde ervaringen van vroeger welke jouw leven nog steeds bepalen?
2.Ben jij er klaar mee te leven vanuit aangeleerd gedrag en overlevingsmechanismen die jou niet langer dienen?
3.Voel jij dat er meer uit het leven te halen is dan tot nu toe het geval is?
4.Heb jij bepaalde destructieve tools die door jou omgeving, jou familie, mensen, of andere situaties op jou worden geprojecteerd niet meer nodig maar weet je niet hoe je bepaalde zaken op een positieve manier kunt om te buigen voor jou zelf?
5.Blijft het onzichtbaar maken, je onzeker, en kleiner voelen de kop op steken?
6.Blijft besluiteloosheid de kop op steken, ondanks jou verstandelijke bewustzijn?
Dan kan spirituele coaching je helpen.
 
 
 
Welke ondersteuning mag jij verwachten bij spirituele coaching?
* Je krijgt ondersteuning in het contact maken met wie jij werkelijk bent.
* Talenten worden door middel van leuke concrete oefeningen helder gemaakt
* Je krijgt adviezen aangereikt om jou zo adequaat mogelijk vooruit te helpen.
* Je krijgt zowel spirituele als ook psychologische inzichten aangereikt.
* Je krijgt zicht op diverse rode draden die vanuit voorouderlijke lijnen zijn doorgegeven.
* Je krijgt zicht op welke invloeden er nog zijn vanuit vorige levens, en hoe bepaalde oude energieën kunnen in werken in jouw systeem en dus ook kunnen transformeren.
* Door middel van het werken met kleuren op een creatieve wijze kom je in contact met jouw potentiële kracht die je van nature bezit.
 
Door nuchtere opbouwende gesprekken en tegelijkertijd spirituele coaching, wordt er een natuurlijk proces op gang gebracht bij jou waardoor jij weer stappen vooruit kunt maken. Je kan het zien als stilstaand water dat langzaamaan weer in beweging komt als golven in de zee.

Note: Indien noodzakelijk voor jou vindt coaching plaats in combinatie met sjamanistische oefeningen, visualisaties of regressie, soul retrieval ( terug halen verloren zieldelen bij trauma gerelateerde problematiek).
 
Spreek dit alles jou aan? neem gerust contact op.
 
Nadere informatie of aanmelden:
 

E-mail      info.mediumcreatiefcentrum@gmail.com                  

Website:  www.mediumcreatiefcentrum.nl 

Tel:          06-24542841Terug

Powered by webXpress