Training voor € 22,- ALLES naar GIRO555

07 mrt 2022 , wantdatklopt.nl

Training voor € 22,- OPBRENGST VOLLEDIG NAAR GIRO555

Je moet er toch niet aan denken, dat je alles achter moet laten en op de vlucht moet slaan. De indringende beelden van het oorlogsgeweld in Oekraïne en de ontreddering van de mensen daar, hebben mij diep geraakt. 

Aanstaande maandag organiseert Giro555 een nationale actie om geld in te zamelen voor noodhulp aan de slachtoffers. Daar doe ik graag aan mee. Vanaf nu t/m maandag 7 maart 2022 gaat de opbrengst van de nieuwe training Veerkracht 22.02 dan ook VOLLEDIG naar Giro555.  

Nu heb ik wel een beetje spijt dat ik de training zo spotgoedkoop gelanceerd heb vorige week, namelijk voor € 22,- 

Je kunt natuurlijk ook nog een training cadeau geven aan je collega's, baas, partner, buren, kinderen of vrienden. Gaat ook allemaal volledig naar Giro555. Wel even inloggen met het e-mailadres van de desbetreffende persoon (of in ieder geval met een ander e-mailadres) anders lukt het technisch niet. 

Een mooie win-win situatie. Jij helpt mee om noodhulp te verlenen aan Oekraïne en je krijgt er zelf ook nog een interessante onlinetraining voor terug, inclusief gesprek. Ga via de link hierna naar de website om mee te doen: 
https://academie.wantdatklopt.nl/modules/proeverij-22-02-2022/

 

#Giro555 #Oekraine #Ukraine #letloverule

Terug

Powered by webXpress