ZIELSRING weekendretraite

31 jan 2022, De Levenspuzzel
Wie ben jij eigenlijk écht van binnen? Hoe ziet jouw ziel eruit? Hoe zou het zijn om dat te ontdekken en om dan je leven vorm te kunnen geven vanuit jouw ziel? 
 

Je bent net geboren en in de wieg sta je volledig in contact met wie je essentie bent. Met je ziel. Je bent een High Potential! Dan groei je op en wordt je geleerd dat je sommige dingen niet mag. Je snapt het niet: "Waarom mag ik niet in m’n blote billen mee naar de winkel?” "Waarom mag ik mijn broertje niet slaan en moet ik naar bed als mama dat zegt?” Maar je past je toch aan, want het is nodig om jezelf te handhaven in deze wereld.

 

Dit aanpassen kan doorschieten waardoor je het contact met je ziel steeds meer kwijt raakt. Je leeft vanuit angst en niet vanuit jouw eigen liefdevolle essentie. Je maakt je keuzes vanuit andermans behoeftes en niet vanuit wat jij zélf wilt en nodig hebt.

  

Je wilt dit niet meer en je wilt weer terug naar jouw High Potential. Het is nooit te laat om je essentie weer terugvinden. Ook al ben je al 80. Geniet en verwonder je over wat er komt als je je oude zelfbeeld en conditioneringen loslaat.

 

In de weekendretraite ZIELSRING maken we een eerste stap op het pad van die zoektocht. De retraite is een combinatie van mijn twee passies: het coachen en het edelsmeden. Je gaat door middel van groepsgesprekken, visualisaties en oefeningen op zoek naar jouw essentie. We gaan droomoefeningen doen waarin je je gidsen om hulp vraagt. Vervolgens ga je wat je daar bent tegengekomen uitbeelden in een zilveren ring. Je gaat zelf je ontwerp maken, het zilver zagen, vijlen, buigen, solderen en polijsten. Als je wilt kun je er een bij jouw essentie passende edelsteen in verwerken. Jouw zielsring is een blijvende verbinding met wie jij in essentie bent, met jouw ziel. Hij helpt je te leven vanuit jouw liefdevolle kern.

 

Doe je mee? 

Kijk voor meer informatie en ervaringen van deelnemers op: delevenspuzzel.nl Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress