MBSR mindfulnesstraining

13 jan 2022 , ZIEN- kunst & Coaching
Op donderdagavond 13 januari start Diny Kiers met een 8 weekse training mindfulness. Deze training MBSR is een stressreductietraining bedoeld voor mensen met:
  • stressgerelateerde klachten
  • chronische klachten
  • pijnklachten of mensen die verlangen naar meer flexibiliteit
  • focus op het werk
  • of meer rust, bijvoorbeeld ten aanzien van piekerende gedachten of neiging naar perfectionisme. 
Wat brengt de training? 
Met mindfulness leg je een stevige basis van waaruit je gemakkelijker en anders zult gaan verhouden tot spanningen en ongemak. Je weet beter te reageren op de signalen van je lichaam waardoor je sneller bewustzijn gaat ervaren en in dat moment wijzere beslissingen kunt nemen; kunt doen wat echt goed voor je is. Voor mensen die herstellende zijn van een burn-out of willen voorkomen dat er een volgende burn-out ontstaat is dat tegelijkertijd een kans om tijd voor ontspannen aandacht voor je zelf te nemen.
 
Aanpak 
Cursisten vertellen mij vaak dat ze verbaasd zijn over dat het grote in het kleine zit en eigenlijk zo dichtbij en voor handen is maar het is vaak zo dat je het wel weet allemaal en wel snapt maar dat je pas door het te beoefenen ook echt in de praktijk kunt brengen. Om dit te bereiken leer je met oefeningen hoe je aandachtig kan luisteren naar de signalen van je lichaam. De oefeningen die je meekrijgt voor thuis zijn eenvoudig en kun je leren met zorgzame aandacht te doen.
 
Doe jij mee?
De training is op de donderdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur vanaf 13 januari 8 avonden en na de zesde keer een sessie van 5 uur inclusief lunch op een zondag. Wil je meer weten neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.
 

Terug

Powered by webXpress