Meppel Vitaal en in Beweging

02 feb 2022, Deelgenootschap tHuis
Onder de projectnaam 'Meppel Vitaal en in Beweging' worden een jaar lang verschillende activiteiten georganiseerd om inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Met dit project willen wij de bewustwording over een gezonde leefstijl vergroten. Zowel voor jong als oud. Hierdoor weten deelnemers beter welke invloed voeding, beweging en ontspanning daarop heeft. Wij willen deelnemers ook vooral laten ervaren. Het laten DOEN!

Tijdens de voorjaarsvakantie vinden de eerste activiteiten plaats. Daarna worden gedurende het jaar actieve informatiebijeenkomsten en -markten en clinics georganiseerd. Aan de meeste clinics kunnen deelnemers gratis meedoen. We willen de drempel om te laten ervaren laag houden.

Veel activiteiten kunnen ook als gezin worden gedaan. Een gezonde leefstijl heeft vaak te maken met hoe men er binnen een gezin invulling aan geeft. Daarnaast is het ook leuk om als gezin samen in beweging te komen en elkaar te stimuleren.     
 
De meeste activiteiten worden georganiseerd vanaf Zuideinde 18A, bij ’t Huis.’t Huis is dé plek die mensen met elkaar verbind én daarbij rekening houd met de aarde. Verschillende partijen die op het gebied van bewust leven actief zijn komen hier bij elkaar.Deze plek is daarom ideaal voor een informatiemarkt om inwoners te informeren over een gezonde leefstijl, maar belangrijker nog om het ze te laten ervaren. Op een laagdrempelige manier kan men allerlei soorten workshops en clinics volgen.
 
Op de pagina "activiteiten" vind je alle informatie over de verschillende clinics, workshops en informatiemarkten die van 19 tot 28 februari worden gehouden rond Meppel Vitaal en in Beweging. Hieronder het programma in vogelvlucht.
 
Activiteiten
za
zo
ma
di
wo
do
vrij
za
zo
ontdekhoek voor jong én oud met
proefjes, bouwhoek en gezonde lunch
       x    x    x
clinic Elliptigo  x      x  x  x    x x
clinic hardlopen          x     x
koud water dip     x        x  x
power walk
x

xx


health check
x

x
x
x
x

x

yoga

x

x
x
x

x
x
coaching

x

xx

vitale wandeling

xmindfulness


x
x

ontspanningsmassage
       x  x      x
spreekuur aanvullende zorg
     x  x        
schilderen met Ankie        x  x  x  x  

 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress