Home » Ondernemersondersteuning

Ledenvoordeel Bewust Meppel: ondernemersondersteuning.

Voor leden bied Bewust Meppel een aantrekkelijk aanbod wat je werk en zorgen uit handen neemt zodat jij je weer kunt concentreren op waar je goed in bent.

Op weg naar professionaliteit.

Als bedrijf ben je nooit klaar als het gaat om groei, professionalisering en ontwikkeling. Je kunt een keuze maken in de manier waarop je deze aspecten vormgeeft, maar stilstand is achteruitgang, dat is duidelijk.

Als bedrijf wat werkt vanuit bewustwording is het NU de tijd om jezelf meer onder aandacht te brengen. Bedrijven zowel als particulieren zijn op zoek naar nieuwe wegen.

Wat bied Bewust Meppel op het gebied van ondernemersondersteuning?

  • Netwerkbijeenkomsten waar ondernemers elkaar ontmoeten en kennis delen
  • Themabijeenkomsten rond zaken waar je als ondernemende professional mee te maken krijgt
  • Regelmatig organiseren we een fotoshoot voor een professionele profielfoto
  • Daarnaast biedt Bewust Meppel je regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan een gezamenlijke advertentie.
  • Gezamenlijke activiteiten waar je je als ondernemer kan presenteren

Met een aantal ondernemers hebben we afspraken gemaakt waar jij gebruik van kan maken. Het zijn ondernemers die de visie van Bewust Meppel delen.

Informatie kun je rechtstreeks bij de betreffende ondernemers opvragen, aanmelden mag via info@bewustmeppel.nl

Karin van de Brake van Carencommunication ondersteunt je als je communicatie lastig vindt of er geen tijd voor hebt. Bijvoorbeeld je website of facebook updaten, nieuwtjes verzinnen, teksten schrijven of teksten aanpassen, je logo veranderen of ontwerpen. Ondernemers vinden het vaak fijn om te sparren, om to-do en not-to-do tips te krijgen, of iemand voor tijdelijke ondersteuning achter de hand te hebben. Je bent welkom om je communicatievraag te stellen.
Logo Professionals in beeld

Geert Zomer van Professionals in beeld helpt je op weg met face-to-face communicatie. Hij traint en begeleidt je in de communicatie tussen jou en je klanten. Je wordt daardoor beter in je communicatie wat leidt tot een beter contact, meer invloed en daarmee tot betere resultaten. Goede communicatie voorkomt irritatie, onbegrip en onzekerheid. Goede communicatie is een bron van energie.

Geert richt zich vooral op persoonlijke gesprekken en presentaties. Zijn training Spreken is Goud is zeker aan te bevelen.

Logo Nickypent Nicky Corts van Nickyprent is gespecialiseerd in het verwerven van media aandacht. Leer denken als een journalist en maak een goed publiciteitsplan.

Melanie van der Linden van Fotomelanie is gespecialiseerd in profielfoto's buiten. Een profielfoto is de eerste indruk die je online geeft aan toekomstige klanten en  collega’s op sites als Linkedin. Een goede profielfoto laat zien wie jij echt bent en bepaalt of iemand je wel of niet benadert voor een opdracht. Op een bedrijfs-website is alleen een profielfoto meestal niet voldoende. Je website en PR-materiaal zoals flyers en brochures zijn het middel om in beeld en tekst te laten zien wat je jouw klanten te bieden hebt. Denk hierbij aan foto´s van je bedrijfsruimte, de dienst die je levert en de evt. producten.

We organiseren regelmatig een fotoshoot voor leden. Daarnaast bied Melanie 10% korting aan leden op een uitgebreide profielfotosessie of een bedrijfsrapportage.

Algert Uiterwijk Winkel van algert.nl biedt de leden van Bewust Meppel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Hierin kan informatie worden uitgewisseld en advies gevraagd over administratieve zaken. Algert wil je graag helpen om verder te groeien in je rol van zelfstandig professioneel dienstverlener. Je kan Algert benaderen door een mailtje te sturen naar post@algert.nl ovv ‘aangesloten bij Bewust Meppel’. 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit aanbod is een gezamenlijk initiatief van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk. De genoemde ondernemers bieden hun diensten in de hele regio aan. Mocht jij als ondernemer denken hier iets aan toe te kunnen voegen, neem dan gerust contact op.

Locatie huren

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je praktijk of een activiteit dan heeft Bewust Meppel contact met verschillende organisaties die ruimte aanbieden. Er zijn een aantal gebouwen waarin bedrijfsruimte wordt verhuurd. In sommige gevallen huur je fulltime een eigen ruimte, in andere gevallen kun je ruimte huren per dagdeel of zelfs per uur.

Centrum Biru Kai aan de Marktstraat 4 in Meppel biedt de mogelijkheid voor het geven van trainingen en groepslessen. Zij hebben een mooie ruimte en beschikken over meerdere massagetafels. Voor meer informatie neem contact op met Jeanette Botter.

De kunst- en cultuursalon Articum aan de Woldstraat 52 in Meppel heeft een gezellige theesalon in jugendstilsfeer, te huur vanaf € 30,- per dagdeel

Samen Vooruit aan het Zuideinde 18 in Meppel verhuurt diverse ruimten: van flex-werkplekken tot de inspiratiezolder. Je kan alle ruimte flexibel huren. Voor coachgesprekken, een vergadering, workshop of lezing.

De Uelenspieghel aan de Winkelsteeg 5 in Uffelte is een spiritueel en kunstzinnig centrum met een groepsaccomodatie. Ideaal voor een meerdaagse training, seminar of evenement waarbij het fijn is dat er natuur en stilte is.

De Plataan aan de Vledderstraat 3, 7941 LC Meppel in de voormalige leeszaal van de bibliotheek is nu De Huiskamer gevestigd, te huur vanaf € 35,- per dagdeel.

Studio Heerengracht aan de Heerengracht 23 in Meppel is een yogastudio die op dagdelen ruimte verhuurt.

Werkstation Meppel aan de Stationsweg 70 in Meppel verhuurt flexwerkplekken en vergaderruimtes.

Herberg Meppel's Inn is een geschikte locatie voor vergaderingen, trainingen of een workshop, vooral voor kleinere groepen. De herberg heeft een kleine en een grote zaal die gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar te huur zijn. De capaciteit is van 6 tot 60 personen. 

Daarnaast is het mogelijk om ruimte te huren bij verschillende wijkcentra's, kerken en kan je kijken of de ruimtebank mogelijkheden biedt.

Verhuur van deze ruimtes gaat niet via Bewust Meppel maar kan rechtstreeks via de verhuurder.