Home » Ondernemersondersteuning

Bewust Meppel Ondernemersondersteuning.


Een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod wat je werk en zorgen uit handen neemt zodat jij je weer kunt concentreren op waar je goed in bent.


Op weg naar professionaliteit.
Als bedrijf ben je nooit klaar als het gaat om groei, professionalisering en ontwikkeling. Je kunt een keuze maken in de manier waarop je deze aspecten vormgeeft, maar stilstand is achteruitgang, dat is duidelijk.

Als bedrijf wat werkt vanuit bewustwording is het NU de tijd om jezelf meer onder aandacht te brengen. Bedrijven zowel als particulieren zijn op zoek naar nieuwe wegen. Zekerheden vallen weg, vertrouwen groeit? Onzekerheid brengt mensen op de weg naar ontwikkeling en innovatie.

Wat doe jij als bedrijf om zichtbaar te zijn?

Allereerst heb je geïnvesteerd in Bewust Meppel. Door samen zichtbaar te zijn versterken we onze onderlinge positie en verbinden we ons in bewustwording. Maar voor wie wil is er meer…

Bewust Meppel heeft speciaal voor leden een aanbod waardoor je jouw bedrijf nog beter in beeld brengt. Dit aanbod heb ik als ontwikkelaar voor jullie samengesteld omdat ik ervan overtuigd ben dat jullie kwaliteiten hebben die aandacht behoeven.

Ik ken de aanbieders als ondernemers die werken vanuit hun hart en durf te garanderen dat zij zich zullen inzetten om samen met jullie prachtige promotie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een eigen professionele website, een actuele profielfoto of een bedrijfsvideoreportage. In alle gevallen geldt dat je vrijblijvend contact op mag nemen zonder direct ergens een verplichting aan te gaan. Voel je dus vrij, de personen achter deze bedrijven zijn vanuit hun hart betrokken bij Bewust Meppel en geven je graag advies.

Informatie kun je rechtstreeks bij de betreffende ondernemers opvragen, aanmelden mag via info@bewustmeppel.nl

 
Logo Vocal Presence - de Stemcoach van ondernemers

Elisabeth de Charon de Saint Germain van Vocal Presence helpt vrouwelijke professionals en ondernemers met een missie om vanuit innerlijke kracht de ruimte in te nemen, en zichtbaar en succesvol te worden met hun ware verhaal en stem. Elisabeth is zangeres, stem & presence coach, een Internationaal gecertificeerd Female Leadership coach en bezit een ton aan inspirerende ondernemers ervaring en kennis. Met online en offline begeleiding stimuleert ze je om te kiezen voor je authentieke kracht, te gaan staan voor je beste werk, klant en publiek, en met je unieke stem en verhaal een beweging op gang te brengen die inspireert en tot actie aanzet!

Algert Uiterwijk Winkel van UW-Support stelt iedere starter bij Bewust Meppel gratis en vrijblijvend een dagdeel ter beschikking waarin informatie kan worden uitgewisseld en advies gevraagd over administratieve zaken. Algert wil je graag helpen om verder te groeien in je rol van zelfstandig professioneel dienstverlener. 
Nellie van den Berg helpt je graag als jij administratie voeren ziet als een hoofdbreker, als verplichting en er moeite mee hebt.
Het is namelijk haar passie om jou te helpen de administratie zodanig in te richten dat die én aan de eisen voldoet én je er zelf wat aan hebt, namelijk goede informatie voor besluitvorming en cijfers.
Karin van de Brake van Carencommunication houdt je website bij en plaatst je activiteiten op je eigen site of op de agenda van Bewust Meppel. Leden van Bewust Meppel krijgen een vrijblijvend kennismakingsgesprek op hun eigen locatie en daarnaast 15% korting op het pakket diensten.
Melanie van der Linden van Fotomelanie is gespecialiseerd in profielfoto's buiten. 

 

 

Daarnaast biedt Bewust Meppel je regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan een gezamenlijke advertentie.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je praktijk of een activiteit dan heeft Bewust Meppel contact met verschillende organisaties die ruimte aanbieden. Kijk hier voor een overzicht.

Maak gebruik van één of meer van deze mogelijkheden om je werk uit handen te nemen. Dit aanbod geldt ook voor ondernemers die al langer lid zijn van Bewust Meppel. Ik beveel de personen die dit aanbieden van harte bij jullie aan.

Informatie en aanmelden kan rechtstreeks bij de betreffende ondernemers.