Aanbieder Diny Kiers
E-mail d.kiers@kpnplanet.nl
Website www.zienmindfulnessmeppel.nl
Telefoon 06 - 52 54 65 05
Adres Ceintuurbaan 27
Postcode 7941 LR
Plaats Meppel
KvK 65426711
 
Categorie Opgroeien
 
Aangesloten bij
VMBN - Vereniging Mindfulness based Trainers


Meer van deze aanbieder:
Kunstzinnig-creatief
Mindfulness


ZIEN- mindfulness

Meer rust en harmonie in je leven? Dat leer je bij ZiEN


Hier krijg je het officiële programma Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) zoals ontworpen door grondlegger Jon Kabat-Zinn. Dit waarborgt de hoge kwaliteit van de mindfulnesstraining. Na meer dan 30 jaar van onderzoek en verfijning is de training uitgebalanceerd qua opbouw en wijd verspreid toegepast in de geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg.
ook geef ik trainingen mindful ouderschap waarin je leert soepeler en makkelijker om te gaan met opvoedstress. Zie de link hieronder. 

In de 8 weekse training leg je een stevige basis voor mindfulness als vaardigheid, veerkracht en een open mind. Voor mensen met spanning gerelateerde klachten, mensen die een burn-out hadden, deze willen voorkomen of mensen met chronische pijnklachten kan een verwijsbrief van de huisarts worden gevraagd.

Mindfulness leert je beter omgaan met stress. Het vergroot je bewustzijn. Je wordt weerbaarder en flexibeler van geest. Je leert meer genieten van het hier en het nu.

Aantal deelnemers: 6 -8
Kosten: € 375,- voor het volledige cursuspakket inclusief audiobestanden en werkboek
Korting via de zorgverzekering is mogelijk.

Locatie: Ceintuurbaan 27 Meppel

ZiEN mindfulness Meppel is opgericht door Diny Kiers.

Diny is ervaren mindfulnesstrainer en coach. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van volwassenen. Haar enthousiasme, inlevingsvermogen en levenservaring biedt je vertrouwen en ruimte om vanuit jouw eigenheid in een veilige sfeer nieuwe ervaringen op te doen. De uitnodiging is om op een ongedwongen wijze de kwaliteit van je leven te (her) vinden.

Diny is als trainer opgeleid door het Instituut voor Mindfulness (IVM). Lid van de beroepsvereniging VMBN no. 2017922 Gecertificeerd trainer 1. Tevens mindful parenting trainer en Compassie trainer MBCL.Activiteiten

  • 24-11-2022

    19:00 - 21:30

    MBSR-MBCT mindfulnesstraining

    Start MBSR 8 weekse training op de donderdagavonden. Kan in overleg ook op andere avond georganiseerd worden. 

    Aanmelden

Nieuws

Powered by webXpress