Aanbieder Rianne de vlieger
E-mail riannedevlieger@hotmail.com
Website www.riflexit.nl
Telefoon 06 - 12 70 94 43
Adres Lisdodde 13
Postcode 7944 PL
Plaats Meppel
KvK 63359677
 
Categorie Reflexologie
 
Aangesloten bij
VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze

Riflexit voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een behandelmethode die reflexpunten in de voeten stimuleert om reacties in het lichaam op te wekken. Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Sommige energiebanen beginnen op de voet, anderen eindigen op de voet.
Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. Voetreflexologie harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.

In mijn praktijk Riflexit,  hanteer ik de methode fysioreflextherapie, een methode ontwikkelt door Manda Bergsma. In deze methode worden elementen uit de
voetreflextherapie, fysiotherapie en acupunctuur gecombineerd. Voetreflextherapie kan voor bijna elke klacht ingezet worden, dus iedereen is van harte welkom in mijn praktijk. Met mijn achtergrond en ruime ervaring in de reguliere gezondheidszorg, vind ik een goede samenwerking met de reguliere gezondheidszorg erg belangrijk. Indien nodig zal ik het advies geven om eerst uw huisarts te raadplegen.

Ik heb mijn 4-jarige opleiding Voetreflextherapie op HBO-niveau afgerond aan de School voor Voetreflexologie te Breukelen. Ik ben aangesloten bij de V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze) waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door de meeste zorgverzekeringen.


Neem gerust een kijkje op mijn website, neem telefonisch contact op


Tot ziens in mijn praktijk Riflexit voetreflexologie!Nieuws

Powered by webXpress