Inhoudsopgave

Tweedaagse cursus m.b.t. je belastingaangifte

dinsdag 23 september 2014

Tweedaagse cursus m.b.t. je belastingaangifte

Ben je zzp’er of heb je een eigen bedrijf dat in welke vorm dan ook gericht is op bewustwording of creativiteit? 

Zie jij er tegenop om je BTW- of IB-aangifte te doen en stel je het bijwerken van je administratie steeds uit tot het eigenlijk te laat is?
Heb je behoefte aan ondersteuning hierbij, wil je graag dat het voortaan minder energie en weerstand kost?

Dan is deze workshop iets voor jou!!! 

Inhoud van de workshop

Op de eerste dag krijg je praktische uitleg over het bijhouden van je administratie en ga je daar zelf een opzet van maken. Ook gaan we kijken naar wat je weerstand of angst is. Cijfers zijn ook leuk en kunnen jezelf ook inzicht geven!
Voor de tweede dag geef ik je ‘huiswerk’ mee: het bijwerken van je administratie van het derde kwartaal. Dit gaan we dan bekijken en er is ruimte voor vragen. Na deze twee dagen is je btw-aangifte over het 3e kwartaal zo goed als klaar!

Mijn doel is om je te helpen verbinden met je eigen administratie, je vertrouwen in je eigen administratie-kunst te geven. Een verbinding te maken tussen jouw (bewustwordings-)werk en aardse, financiële zaken. 
Mocht je na de workshop nog behoefte hebben aan extra ondersteuning, dan is het mogelijk om een individuele afspraak te maken.

Mijn naam is Nellie van den Berg. Ik heb een praktijk, Via Amoris, voor inspiratie en begeleiding bij hooggevoeligheid en bewustwording. Eerder ben ik zo’n 14 jaar werkzaam geweest in de financiële sector.

Data
ma. 6 oktober van 10 tot 15u.
en ma. 20 oktober van 10 tot ca. 14 u.
Locatie:  De Weidenweg 27, Ruinerwold. Samenrijden vanuit Meppel is mogelijk.

Kosten:  slechts € 55 voor beide dagen!  Dit is incl. koffie en thee met wat lekkers, maar neem je eigen lunchpakket mee. Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen. Neem je laptop mee of een usb-stick.

Aanmelding of vragen graag per mail info@viaamoris.nl of telefoon 0522-240791. 
Wil je bij aanmelding aangeven wat je voor werk doet en hoe je tot nu toe je administratie bijhoudt?

Info over Via Amoris www.viaamoris.nl.