Inhoudsopgave

Hoeveel agenda-items wil je plaatsen?

zaterdag 03 januari 2015

Hoeveel agenda-items wil je plaatsen?

Op onze website staat een digitale agenda. Daarop plaatsen jullie gezamenlijk gemiddeld zo'n 30 activiteiten per maand. Je kunt zelf plaatsen door in te loggen.

Bij het abonnement voor 2015 horen nieuwe mogelijkheden op het gebied van de agenda. Standaard krijg je de mogelijkheid om 3 maal iets te plaatsen. Wil je extra plaatsen dan kun je daarvoor bijbestellen.

Extra agenda plaatsingen

[10]€ 15,00

[20]€ 25,00

[30]€ 35,00

[40]€ 45,00€ 

De items zijn te gebruiken in het kalenderjaar 2015. Je kunt nu of in de loop van het jaar altijd bijbestellen door een mailtje te sturen.

Als je geen wijzigingen doorgeeft blijft je abonnement hetzelfde.
Met een standaard abonnement plaats je 3 keer gratis.
Had je in 2014 een uitgebreid agenda-abonnement van € 35,- dan blijft dat bedrag hetzelfde in 2015. Daarvoor mag je 30 keer per jaar iets plaatsen. 
Wil je een wijziging of aanvulling, stuur dan een mailtje

Naast de digitale agenda is er ook een gedrukte versie. Deze agenda (A3 in kleur) wordt op meer dan 30 locaties in Meppel en omgeving verspreid. Activiteiten die voor de 21e van de maand geplaatst zijn worden automatisch meegenomen in de gedrukte versie. Weet je een locatie waar de agenda nog niet hangt of heb je een bord in je praktijk, laat het me weten en ik zorg dat je een agenda kunt ontvangen.

Op deze manier hopen we jullie tegemoet te komen en daardoor nog meer variatie in de agenda te krijgen.

Groet, Janet van der Molen.