Inhoudsopgave

Adverteren, doe jij mee?
Fotoshoot voor ondernemers
Netwerkontbijt voor bewuste ondernemers
Zomeractiviteiten in beeld
Deadline gedrukte agenda

vrijdag 21 april 2017

Adverteren, doe jij mee?

Wil jij mee adverteren op 30 mei in de gezondheidsbijlage van de Nieuwe Meppeler of de Steenwijkerland Express? Meld je dan snel aan zodat we ook op tijd weten of we de advertentie kunnen plaatsen. Dit kan tot uiterlijk 16 mei bij Karin van de Brake.

Gezamenlijk adverteren is een mooie gelegenheid om tegen relatief lage kosten nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wil je meer weten over de kosten? Kijk dan op:
http://bewustmeppel.nl/advertentie
http://bewuststeenwijk.nl/advertentie

Fotoshoot voor ondernemers

Op donderdag 11 mei en dinsdag 23 mei organiseren we van 13.30 tot 16.30 uur weer een fotoshoot voor ondernemers.

Laat door Melanie van der Linden van Fotomelanie een korte buitenreportage maken van jezelf als ondernemer en gebruik de foto's op je website of in de Social Media. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten.

Meld je aan via de website.

Netwerkontbijt voor bewuste ondernemers

Op dinsdag 30 mei is het netwerkontbijt voor bewuste ondernemers. We zijn dit keer te gast bij Maaike Oudendijk-Wiel in Studio Heerengracht. Jullie zijn allemaal van harte welkom op Heerengracht 29 in Meppel. Vanaf 8.00 kan je inlopen, we beginnen om half negen met het ontbijt. 

Neem zelf je ontbijt mee, waardoor er een gezamenlijk ontbijtbuffet ontstaat. Maaike Oudendijk-Wiewel en ik zorgen voor koffie, thee en ander drinken.

Iedereen heeft deze ochtend de mogelijkheid deze mooie ruimte te bekijken die ook te huur is per dagdeel. Je kunt denken aan een wekelijkse, maandelijkse of of eenmalige huur.

Kom jij ook ontbijten? Meld je dan aan! Wil jij iemand meenemen? Dat mag altijd.

Zomeractiviteiten in beeld

Organiseer jij, of weet jij, in de maanden juni, juli en augustus een bijzondere meerdaagse zomeractiviteit laat mij dit dan weten. Ik wil een zomerkalender maken met de verschillende retraiteweken, festivals en zomercursussen in de regio of door jullie georganiseerd op een mooie plek elders in de wereld. 

De kalender wordt extra aantrekkelijk als jullie er ook een mooie foto bij kunnen sturen. Doe het zo snel mogelijk dan staat deze vanaf 1 mei op de site.

Deadline gedrukte agenda

Heb jij nog agenda items voor mei die nog niet op de site staan? Zet ze voor donderdag 27 april op de agenda, dan komen ze op de gedrukte agenda van mei.