Inhoudsopgave

Handen gezocht voor open burendag 28 september
Geef je op voor de open bedrijvendag 2 november

dinsdag 24 september 2019

Handen gezocht voor open burendag 28 september

Op zaterdag 28 september is de open burendag in de Oosterboer. Van 10.00 tot 15.00 richten we een soort van inloopcafé in waar iedereen fairttrade koffie en thee kan halen, iets leuks van reststoffen maken en kennis kan maken met Bewust Meppel.

Ik zoek wat mensen die voor een paar uurtjes kunnen helpen. Tegelijkertijd kan je dan ook wat vertellen over je eigen werkzaamheden. Er is nog plek genoeg voor iedereen die zich toch wil presenteren. 

Geen tijd op zaterdag maar wel op vrijdag en baktalent? Help mee om wat lekkers te bakken voor bij de koffie en thee. Natuurlijk met eerlijke en biologische ingrediënten. Of breng iets langs wat ik kan verkopen in een kleine bewuste winkel. Ecologische kalebassen en pompoenen heb ik al.

Heb jij even tijd? Neem contact op met mij. Dit kan via mail of 06-20049826

Geef je op voor de open bedrijvendag 2 november

Wie dat wil kan gebruik maken van de ruimte bij Bhome@work.nl. Er zijn geen huurkosten, wel kosten voor spullen die eventueel gehuurd moeten worden. Ik ga er gebruik van maken! Wie doet er mee?

Geef dit zsm door, maar uiterlijk 30 september. Dan kunnen we er ook iets van maken samen met Bhome@work.nl. Dit kan per mail: info@bewustmeppel.nl of 06-20049826.