Inhoudsopgave

Veel inspiratie in 2015.
Thema-avonden en cursussen.
Activiteiten op de agenda.
Bewust Fryslan van start
Maand van de spiritualiteit.

zaterdag 03 januari 2015

Veel inspiratie in 2015.

Bewust Meppel wenst jou veel inspiratie in 2015. Daarvoor kun je terecht op onze website. Wekelijks is er nieuws op het gebied van bewustwording. 

Ben je het jaar begonnen met allerlei goede voornemens of misschien juist niet? Leven in het NU is een manier om minder zorgen te hebben, je meer los te kunnen maken van wat er was er van wat er gaat komen. Een voornemen is echter gericht op de toekomst. Toch kan je je voornemen meer in het NU te leven. En daar begin je dan natuurlijk nu mee.

Thema-avonden en cursussen.

Bewust Meppel organiseert cursussen en thema-avonden.

Op woensdag 25 maart is er een thema-inspiratieavond waar cursisten van Spreken is goud! jullie gaan meenemen op het gebied van hun passie. In de nieuwsbrief van februari wordt vermeld welke onderwerpen aan bod komen.

In de herfst volgt er wederom een thema-avond waar een aantal ondernemers van Bewust Meppel jullie zullen meenemen in de wereld van bewustwording. In de loop van het voorjaar wordt ook meer bekend over dat thema.

Activiteiten op de agenda.

Ondernemers van Bewust Meppel zetten hun activiteiten op de online agenda. In januari zijn dat er al weer meer dan 30. Heb je goede voornemens, dan past er vast en zeker één van deze activiteiten bij.

Er zijn weer aan aantal nieuwe ondernemers bij die ook hun activiteiten noemen op deze agenda. Je bent uiteraard van harte welkom op één van deze activiteiten.

Op 12 januari ben je ook welkom op de gratis introductieavond van de cursus 'Spreken is goud!' Kom genieten van het verhaal van Geert Zomer over hoe je verhaal/boodschap over kan komen door echt contact te maken met je luisteraars. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd, een leuk moment om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Deze avond is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Bewust Fryslan van start

Ook in Friesland hebben ze ontdekt dat bewustwording in is, dat veel ondernemers zich er mee bezig houden en dat veel geïnteresseerden hen niet altijd even makkelijk weten te vinden. Vanaf 1 januari hebben ze zich verzameld op http://bewustfryslan.nl/.Neem een kijkje. Bewust Meppel wenst de ondernemers veel succes en hoopt dat het een bron van inspiratie mag worden. 

Maand van de spiritualiteit.

Januari is zoals elk jaar uitgeroepen tot de maand van de spiritualiteit. Ook in Meppel en omgeving is veel te ervaren op dit gebied. 

Wellicht dat ik je mag ontmoeten op één van bovengenoemde activiteiten.

Een hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.