Inhoudsopgave

De eerste zwaluw!
Nieuwe leden
Nieuw: Rooster Groepslessen Yoga en Tai Chi
Bewust Steenwijk is weer actief
Een nieuwe draai aan je leven
NIEUW: aanschuiftafel meppel
Activiteiten in april

vrijdag 29 mei 2015

De eerste zwaluw!

Was het vorige week nog koud en guur en leek er geen eind te komen aan de lange grauwe winterperiode, deze week konden we ineens genieten van lenteweer. En vanochtend zag ik al weer de eerste zwaluw. Het is net alsof hij ook dacht: "Hèhè, eindelijk. Ik zat steeds te wachten wanneer ik zou kunnen uitvliegen. Ik kan me toch onmogelijk vertonen als het nog geen lente lijkt."
Zeg nou zelf: als het koud is verwachten we echt nog geen zwaluw. Maar zodra het warm genoeg is om buiten te zitten kijken we uit naar die eerste zwaluw. Een stemmetje roept: "Maar één zwaluw maakt nog geen zomer." Dat maakt me niets uit, vandaag is het heerlijk, hup, PC uit en naar buiten. Energie!

Ik wens jullie fijne dagen, geniet zoveel mogelijk.

Hartelijke groet, Janet van der Molen.

Nieuwe leden

In de maanden februari en maart en hebben zich weer een aantal nieuwe bedrijven aangesloten bij Bewust Meppel. Ook hierin merken we dat steeds meer mensen werken vanuit of op weg naar bewustwording.

Ondernemers die zich hebben aangesloten zijn

Hoeve Beukers van Roy Stanneveld

Inspiratiekoker van Stefan van Rooij

Mindfulness Meppel van Annemieke Dinkelberg

Geweldloos Communiceren, Zen-coaching met Justine Mol

Alydia Training-activiteiten van Alydia Schonewille

Horselanguage van Grietje Kooistra

We hopen op een inspirerend contact met elkaar.

Nieuw: Rooster Groepslessen Yoga en Tai Chi

Waar, wanneer en bij wie kun je terecht als je op zoek bent naar Yoga of Tai Chi?

Vanaf 6 april vind je op Bewust Meppel een overzicht van alle groepslessen zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Deze docenten die zich hebben verzameld in het netwerk van Bewust Meppel, zien elkaar niet als concurrenten. Ze ervaren dat ze door samen te werken elkaar juist versterken.

Bewust Steenwijk is weer actief

De website van Bewust Steenwijk is vernieuwd en is daarmee volledig op zichzelf staand. Werden bezoekers in het verleden doorgestuurd naar profielen op Bewust Meppel, nu worden gegevens gelijk getoond op www.bewuststeenwijk.nlOok de ondernemers in Steenwijk en omgeving verbinden zich en gaan meer samen naar buiten treden.
Ben je geïnteresseerd in bewuste activiteiten de regio Steenwijk, abonneer je dan ook op de gratis nieuwsbrief van Bewust Steenwijk.
Ben je zelf ondernemer en gericht op die regio, sluit je dan aan als lid of bezoek de ondernemersavond op 20 april a.s. Lees meer...

Een nieuwe draai aan je leven

Wij zijn spirituele wezens die hier op aarde in een lichaam ervaringen komen opdoen. Een ervaring is niet goed of slecht, het is gewoon iets wat je beleeft. Lees de blog van Lyda Folkerts.

NIEUW: aanschuiftafel meppel

Eens in de 14 dagen kan je biologisch en vegetarisch komen eten bij de aanschuiftafel in Meppel. Een moment om andere mensen te ontmoeten en gezellig samen te eten. 3 gepassioneerde koks koken om de beurt een menu met zoveel mogelijk seizoensgroentes, geteeld bij tuinders in de omgeving van Meppel. Lees meer...

Activiteiten in april

Op de agenda van Bewust Meppel staan weer een groot aantal activiteiten, zowel binnen als buiten. Kijk op onze agenda en kies wat bij jou past. Je kunt er weer een hoop lente-energie opdoen.