Inhoudsopgave

Doorgeven
Wat ik zou willen doorgeven ..
Even voorstellen
Lente en zomerfestivals: tips
17 april netwerkbijeenkomst: kom jij ook?
Dat is een felicitatie waard

woensdag 3 april 2019

Doorgeven

Wij willen allemaal iets doorgeven. Onze genen, onze dromen, onze levenslessen, onze kennis. Maar ook de vreugde van leven, leven in liefde, rust en harmonie. Met ons zelf en met anderen.

Bewust ondernemers willen ook iets doorgeven. Handreikingen voor bijvoorbeeld rust en harmonie, leven in liefde, creatief ontdekken en ontspannen. In alle gevallen geven ze iets door wat bijdraagt aan onze gezondheid, natuurlijke gezondheid. Dat kan in woorden, beweging, kunst, aanraking of complementaire geneeskunde. Bij bewustwording gaat doorgeven vaak over bijdragen om jezelf te worden of jezelf leren waarderen. Zijns-bewustzijn. Door het verbinden van wat in onze hoofden afspeelt en onze harten fluisteren terwijl ons lijf protesteert.

In deze nieuwsbrief vinden jullie tips voor bewust leven; wat wordt doorgegeven door de aangesloten ondernemers. Om te ontluiken, op nieuw te beginnen, de lente te omarmen. Elke keer opnieuw.

Willemijn van Schilfgaarde

Wat ik zou willen doorgeven ..

Hanny van Putten:

Dat de wereld gemaakt is vanuit Liefde. En dat onze huidige 'kijk-op-de-wereld' niet is gebaseerd op die liefde maar op angst, hetgeen je onzekerheid, wedijver, onrust, onmacht en stress laat beleven. 

Ik heb ervaren, dat bij de verandering van mijn 'kijk' die Liefde een rustig, vredig, vrij en vreugdevol leven laat zien. Gewoon door het liefdevolle in de gehele schepping te willen zien.......

Annemieke Kronenburg:

Houd het eenvoudig
zit en wees stil
of beweeg en geniet
Verbind je met je bronkracht
en laat de natuur je inspireren.

Even voorstellen

Logo RuimUitzicht opruimcoach & tuinadviesGeorgette Makkelie, RuimUitzicht opruimcoach en tuinadvies. Georgette helpt je bewuster om te gaan met ruimte, zowel binnen als buiten. Waar zij graag bij helpt is het creëren van rust door een opgeruimd huis, opgeruimde werkplek of een tuin waar natuurlijk tuinieren voorop staat. Ga mee op de zoektocht naar leger én sfeervol.

 

Logo Uni OdiMargreet Menkveld, Uni Odi. Margreet richt zich op bewustzijnsontwikkeling, individueel of in een team of groep. Het gaat haar om het ontwikkelen van jouw unieke zijnskwaliteit in een wereld vol verandering. Ook voor mannen, in een mannengroep die samen ontdekken wat man zijn in deze tijd betekent.

Lente en zomerfestivals: tips

Iedere lente wordt ik weer blij van alle mooie zingevende en spirituele weekends en weken die door de ondernemers worden aangeboden. De moeite waard om eens naar toe te gaan!

18 t/m 22 april: Soul singing festival met Yoga, mantrazingen en muziek

3,4 en 5 mei: Open-up lente retraite bij de Uelenspieghel

21, 22 en 23 juni: Vrouwenklank festival, een midzomer viering van vrouwelijke verbinding. 

5,6 en 7 juli: Drummaking weekend Innerchanges, KlankRuimte

12 tot 15 juli: Zomervijfdaags: transformeren met de elementen aarde, water, lucht, vuur, ruimte - met de meesters en aartsengelen,Israna

Veel meer workshops, trainingen en groepslessen vind je op de agenda of groepslessenrooster.

17 april netwerkbijeenkomst: kom jij ook?

Op woensdag 17 april van 9.00 tot 11.00 is er weer een netwerkbijeenkomst. Om elkaar te ontmoeten en om kennis te maken met het netwerk. Bewustwording van onze klant staat centraal. Wie zouden we graag uitnodigen om de website van Bewust Meppel of Bewust Steenwijk te bezoeken. Of de beurs, of die mooie goed gevulde agenda. Een ochtend waarbij spelen, humor en verbeeldingskracht voorop staat.

Kom jij ook? Opgeven kan door een mail te sturen.

Waar: Kunst en Cultuursalon Arcticum, Woldstraat 55 in Meppel.
Kosten: 5 euro voor de koffie en thee.

Dat is een felicitatie waard

Wij ontwikkelen ons en geven dat ook weer door. Ook bewuste ondernemers staan niet stil. Zij ontwikkelen hun kennis en vaardigheden op het gebied van natuurlijk gezond leven. En verwerken dat weer in het aanbod van activiteiten.

Logo Praktijk Rebalancing Kind en VolwasseneSimone van Vliet, Praktijk Rebalancing Kind en Volwassenen heeft de 5 Elementen Training afgerond. De 5 Elementen zijn aarde, metaal, water, hout en vuur gebaseerd op de Chinese elementenleer. Wil jij op basis van de 5 elementen een persoonlijke jaaranalyse laten opstellen die je laat zien hoe je jezelf beter kan laten doorstromen? Of ben je gewoon benieuwd wat dit is? Kom dan op 17 mei naar de workshop 5 Elementen.