Inhoudsopgave

Een nieuw seizoen met veel activiteiten
Kom jij langs bij de Samenloop voor Hoop?
Ter afkoeling

maandag 6 augustus 2018

Een nieuw seizoen met veel activiteiten

In september starten veel ondernemers met nieuwe reeksen van lessen, workshops en trainingen. Jij kan in alle rust alvast uitzoeken wat bij je past. Bewegen of juist meditatie? Een training of wekelijkse lessen? Individueel of in een groep? Je vindt het op www.bewustmeppel.nl.

Kijk voor themareizen, trainingen en workshops in de agenda.

Leer een moment voor je zelf tot routine te maken bij de groepslessen.

Kom jij langs bij de Samenloop voor Hoop?

Op 1 en 2 september is de Samenloop voor Hoop Meppel in het Wilhelminapark. Een 24 uur durende wandelestafette waarbij geld ingezameld wordt voor kankeronderzoek. Tijdens deze 24 uur zijn er allerlei activiteiten die door de teams en de organisatie zijn opgezet. Want we vieren het leven, delen de smart en steunen hen die het nu nodig hebben.

Tijdens deze loop kunt u kennis maken met complementaire zorg. Zorg die aanvullend en ondersteunend is bij ziekte. Zorg die zich richt op gezond leven, omgaan met ziekte en helpt bij verliesverwerking. Denk aan mindfulness, stressreductie, diverse massagetechnieken en reflexologie die helpen om je lichaam schoon te maken. En beweging in allerlei vormen die zo belangrijk is voor ons lijf en (leeg) hoofd.

Zaterdagmiddag is er een kinderprogramma rond de kinderloop. Heb jij (klein)kinderen tot 12 jaar, kom dan langs. Geniet van de activiteiten en loop mee. Kinderen kunnen van te voren acties bedenken om geld in te zamelen, maar ook zonder bijdrage ben je van harte welkom.

24 uur lang kan je genieten van de verschillende acties die teams opgezet hebben, muziek en ceremonies. Je kan natuurlijk ook nog zelf meedoen met een team. Of je eet mee op zondagochtend tijdens het faire ontbijt tussen 7.30 en 9.00. Gezonde voeding, lokaal, biologisch en fairtrade. Een actie van het team Wereldwinkel en de werkgroep Fairtrade Meppel, gesteund door lokale ondernemers uit de regio. Aansluitend kan je meedoen aan een yogaworkshop.

Ik hoop je te ontmoeten tijdens deze Samenloop voor Hoop.

Ter afkoeling

Het kan niet op deze zomer. Zomers weer die ons dwingt tot lummelen, siƫsta, zomerse salades en een (h)eerlijke wijn. Zoals Annie al schreef: laten we met die hitte, overal gaan zitten ... . Geniet er samen van!