- Inspiratienieuws december
- Agenda met inspirerende activiteiten
- Beurs BEWUST LEVEN 11 januari 2014
- Nieuwe website Bewust Meppel
- Wintergroet

maandag 09 december 2013

Inspiratienieuws december

De maand december is vandaag begonnen, de wintermaand. Tijd voor verstilling, tijd om knus bij een warme kachel te gaan zitten. Tijd ook vaak om door te brengen met je geliefden.

Als we de folders open slaan is het echter tijd voor heel iets anders. Shoppen, de mooiste kleding, kerstballen in de kleuren van 2013 en een overvloed aan eten in huis halen om niet ineens met kerst met een lege koelkast te zitten.

Mocht het je ook allemaal een beetje te veel vinden, een sticker op de deur om geen folders meer te ontvangen is een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. Dat is ook goed voor een duurzame toekomst.
Maar ik wil vooral niet belerend overkomen en wens jullie allemaal op je eigen manier een mooie warme wintermaand met tijd voor genieten, liefde en verstilling.

Agenda met inspirerende activiteiten

Op de agenda weer een aantal prachtige activiteiten die hier bij aansluiten:

Begin december kun je meedoen met een Yoga & Stilte Weekend ‘Maak je klaar voor de winter’ of  24 uur stil zijn bij ‘De Verademing’.
Van 23 t/m 27 december kun je 'Kerst in Stilte' ervaren en na de kerstdagen kun je bijkomen van alle drukte tijdens ‘De Verstilling’.

Wil je alles wat bewuster ervaren maak dan in Meppel op 9 december kennis met Mindfulness. Ervaar door een paar oefeningen of een mindfulnesstraining iets voor je is. En leer hoe je tijdens de drukke decembermaand toch ook zelf bewust kunt genieten en eventuele stress kunt voorkomen.

En wil je geen kookstress, bestel dan je maaltijd uit de (bio)logische keuken van Ingridientop of schuif aan aan tafel.

Maar ook voor de actievelingen onder jullie is er een mooi aanbod op de agenda.  

Beurs BEWUST LEVEN 11 januari 2014

De voorbereidingen voor de beurs BEWUST LEVEN zijn in volle gang. Meer dan 40 aanbieders van Bewust Meppel gaan zich op 11 januari aan jullie presenteren tijdens de beurs in C.S.G. Dingstede. Stands, workshops, lezingen en heerlijke verwennerijen. Geniet van een massage, doe mee aan een familieopstelling, een workshop vilten, speel djembé, maak kennis met yoga of Tai-Chi of één van de andere activiteiten. Ook voor kinderen is er van alles te doen.
Begin januari ontvangen jullie nog een speciale uitnodiging.

Nieuwe website Bewust Meppel

Halverwege december wordt de nieuwe Bewust Meppel-site gelanceerd. Een project waar Andrea Deckers en ik meer dan een jaar aan hebben gewerkt en waarvoor we het bedrijf 8internet hebben gevonden wat onze wensen in een website kan neerzetten. Ook Bewust Hoogeveen zal vanaf januari op deze nieuwe manier te vinden zijn. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk de huidige functionaliteit aan te houden om te blijven bieden wat jullie gewend zijn. De lay-out is echter vernieuwd en we menen dat de uitstraling meer rust geeft en past bij wie wij zijn. Het kan zijn dat er tijdens de periode van overgang nog het één en ander moet worden aangepast en we vragen jullie begrip als dingen tijdelijk niet voldoende toegankelijk zijn. Ook de links uit de nieuwsbrief zullen niet meer werken. De nieuwsbrief zal echter gelijk ook te vinden zijn op de nieuwe site.

Wintergroet

Al met al een tijd met mooie uitdagingen en inspirerende activiteiten. De agenda is als bijlage toegevoegd.

Ik wens jullie een hele fijne wintertijd met zoals ik al eerder schreef tijd voor genieten, liefde en verstilling.

Janet van der \Molen