Inhoudsopgave

Eind in zicht
Een cadeau voor jezelf of een ander.
India benoemt minister van Yoga
Welkom aan nieuwe ondernemers.
Spreken is goud!

maandag 01 december 2014

Eind in zicht

2014, het vloog toch weer voorbij. We begonnen dit jaar met de overweldigend goed bezochte beurs op 11 januari. Wat een fijn begin van een nieuw jaar om te zien dat er zoveel behoefte is aan bewustwording. In januari van 2016 organiseren we wederom een beurs. Nog even geduld dus.

Ook werd dit jaar de nieuwe website gelanceerd. Veel positieve reacties en vooral een verhoging van het aantal bezoekers op de site.

In de rest van dit jaar waren ondernemers ook actief bij bijvoorbeeld de Open bedrijvendag en de markt PUUR in de regio. Mooi om te zien hoe er verbinding ontstond tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers en cliënten.

Een nieuw jaar ligt voor ons. Ik zie het met zin en vertrouwen tegemoet en hoop dat dat voor jullie evenzo geldt.
Ik wens jullie een fijne decembermaand.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.

Een cadeau voor jezelf of een ander.

December is voor velen een maand van feest en cadeaus. Helaas maakt de middenstand dat we er een beetje weerstand tegen kunnen krijgen. Laten we deze maand zien als maand van verbinding. Gun ook een ander een onbezorgde feestelijke tijd en ondersteun de actie De arme kant van Meppel. Denk daarnaast aan een bewust en duurzaam cadeau voor een vriend of jezelf: een mooie dag of avond om te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Op de agenda van de maand december staan prachtige activiteiten . Elk weekend heb je de keuze uit verschillende bijzondere workshops op het gebied van bewustwording. En helemaal leuk is natuurlijk om samen met vriend of vriendin een keuze te maken.

India benoemt minister van Yoga

De president van India, Narendra Modi, heeft bij de herindeling van zijn kabinet een plaats ingeruimd voor een minister van Yoga. De nieuwe minister moet de traditionele Indiase filosofie nationaal en internationaal promoten. Lees meer...

Dit is in Nederland nog ondenkbaar. Wie weet wat de toekomst ons brengt. We mogen wel zien dat in ons land steeds meer mensen inzien dat bijvoorbeeld yoga, meditatie of mindfulness bijdragen aan een betere conditie van lichaam en geest en van daaruit preventief werken als het gaat om stress. Gelukkig is er genoeg keuze in Meppel en omgeving.
Je kunt terecht bij maar liefst 12 verschillende trainers voor yoga en 10 verschillende trainers voor meditatie en mindfullness.

Welkom aan nieuwe ondernemers.

Ook recent hebben zich weer een aantal nieuwe ondernemers aangesloten bij Bewust Meppel. Regelmatig kun je op onze homepage kennis maken met één van hen. Sommigen bieden interessante openingsaanbiedingen of organiseren een Open dag. Ze verwelkomen je graag in hun praktijk of bedrijf.

 

Spreken is goud!

Heb jij een passie en wil je die delen met belangstellenden dan is het vaak nog een hele kunst om het goed over te brengen.
Kom 12 januari naar de vrijblijvende maar o zo waardevolle introductieavond 'Spreken is goud' door Geert Zomer van Professionals in beeld. Aansluitend heb je de mogelijkheid je in te schrijven voor de voorjaarscursus. Lees meer...