Goede voornemens 2014
Terugblik beurs Bewust ..
Stadsverlichting
Pipowagen
BELEEF
Agenda

zaterdag 01 februari 2014

Goede voornemens 2014

Het nieuwe jaar is al weer een maand oud. Helaas blijkt vaak genoeg dat het moeilijk is om je aan je goede voornemens te houden. Had jij goede voornemens of ben je er inmiddels achter dat deze vaak te hoog gegrepen zijn en dat je je beter door het jaar heen reële dingen kunt voornemen. Geef de moed niet op als iets niet lukt, je mag altijd overnieuw beginnen.
Stel realistische doelen. Deze zijn makkelijker om aan te beginnen en ook makkelijker te bereiken waardoor je een beter gevoel over jezelf krijgt. Wees een beetje lief voor jezelf, je hoeft echt niet perfect te zijn. Realistische doelen kun je in kleine stapjes bereiken. Stel je wilt meer gezonder gaan eten, dan hoef je echt niet meteen alle slechte dingen te laten staan. Bouw het rustig op! Het gaat er uiteindelijk om dat je je doel natuurlijk bereikt! 

Vind je het interessant om meer te horen over haalbare doelen als het gaat om een andere betere wereld, dan ben je van harte welkom bij de lezing Transitie naar Veerkracht op dinsdag 18 februari georganiseerd door Bewust Podium.

 

Terugblik beurs Bewust Leven

Terugblik beurs Bewust Leven.

Ruim 60 aanbieders van Bewust Meppel hebben zich op zaterdag 11 januari gepresenteerd tijdens de beurs Bewust Leven. Al binnen een half uur na de opening kwam de 250ste bezoeker en even voor 15 uur ontvingen we de 1000ste bezoeker. Het uiteindelijke aantal kwam op ruim 1100 en daarmee hebben we gezien dat bewustwording IN is. Wellicht was jij één van de bezoekers.

Kijk hier voor een verslag en een videoregistratie van MRise Media.

 

Stadsverlichting

Op zondag 12 januari was de eerste Stadsverlichting van 2014 & ook de eerste keer bij Go For It – BALANS aan de Paradijsweg te Meppel. Het was een sfeervol & lichtrijk samen zijn. Het aantal bezoekers van jong tot oud, voor een eerste keer, was geweldig bijzonder en zijn wij meer dan dankbaar voor! Het gaat ons niet om de hoeveelheid, het gaat om de kwaliteit en de liefdevolle visie: ‘Dat zoveel mogelijk mensen in Nederland/ de hele Wereld, op een zelfde moment bewust mediteren voor een lichtrijk en vredig leven op aarde!’ . Bij deze, ook jij bent natuurlijk altijd van harte welkom op elke 2de zondag van de maand. Lees meer...

Pipowagen

Vanaf 01 juni a.s. is het Whyf'nkot van Astrid Leferink te huur als vakantieverblijf, B&B en retraiteverblijf. Je kunt vanaf nu al boeken!!
Deze pipowagen is geschikt voor 2 personen en staat op het terrein van De Uelenspieghel. De Uelenspieghel ligt in een prachtig stiltegebied met bos, weiden en vennen, in Uffelte, drenthe. Met een beetje geluk zie je vanuit het raam de herten langs de wagen lopen. Eekhoorntjes, uilen en vele vogelsoorten zijn je buren.
Op de momenten dat het Whyf'nkot niet verhuurd is, is het mogelijk om in deze wagen een hightea, highcoffee of highbubble te boeken. Dit is ook te combineren als een B&B-arrangement.

Op het terrein zijn de douches en toiletten. In dit gebouw zijn ook een wasmachine en droger aanwezig.

Lees meer...
 

BELEEF

BE-LEEF

Op zondag 23 maart organiseert Go For It – Balans wederom een BE-LEEF Event. Ook hierin ontbreekt de samenwerking met Bewust Meppel natuurlijk niet. Het wordt een geheel verzorgde en bewuste dag. In 4 zalen, elke met eigen thema, zal er een doorlopend workshop/ lezing programma worden aangeboden, dit op de vier gebieden: MASSAGE/ YOGA/ VOEDING & BEWUSTZIJN!  Het hele programma wordt je aangeboden voor € 40,- incl. maaltijden en drankjes. Geef je nu op via info@bewustmeppel.nl

Lees meer...

Agenda

Begint de lente vroeg of krijgen we eerst nog winter? Wat het ook wordt, zoek dat wat jou energie en warmte geeft. Kijk op de agenda waarop weer een flink aantal activiteiten wordt aangeboden. Ik wens je namens Bewust Meppel een fijne februarimaand.

Janet van der Molen.