Inhoudsopgave

Een gelukkig nieuwjaar
Beurs Bewust en Duurzaam Leven
Maak alvast kennis met de standhouders
Workshops, lezingen en beursaanbiedingen
Er is meer te doen!
Beursaanbieding Bewuste Netwerken

dinsdag 2 januari 2018

Een gelukkig nieuwjaar

Het nieuwe jaar begint met een wens voor jullie allemaal. Ik wens iedereen toe dat er in 2018 geluk oplicht als sterren in de nacht. En dan natuurlijk de goede voornemens. Mijn goede voornemen is om deze voornemens te richten op doen en vooral niet 'smart' te maken. Ik heb er genoeg. Gezonder leven, meer bewegen, biologisch inkopen, groene energie opwekken, een boek lezen, de beurs bezoeken .... Elke keer als dat lukt lichten mijn sterren even op.

Dit inspiratienieuws staat vol met informatie over de beurs Bewust en Duurzaam Leven. Kom jij ook lang op 13 januari bij Stad&Esch (onderwijspark Ezinge)? Wij hebben er zin in, de 60 ondernemers op de beursvloer. Tot ziens op de beurs.

Willemijn van Schilfgaarde

Deze nieuwsbrief wordt eenmalig ook toegestuurd aan alle abonnees op Bewust Steenwijk. De beurs is een initiatief van beide netwerken.

Beurs Bewust en Duurzaam Leven

Bewust en duurzaam leven gaat over gezondheid van onszelf en anderen. Het gaat ook over duurzaam omgaan met elkaar en het milieu, dicht bij huis en wereldwijd.  Hoe kunnen wij een wereld creëren waar zorg voor milieu, voor elkaar en voor onszelf hand in hand gaan? Op de beurs vind je ruim 60 ondernemers en initiatieven die jij mee kan nemen voor een natuurlijk, gezond en solidair leven. Ideeën en tips die je direct kan uitvoeren.

Kijk hier voor meer informatie.

Maak alvast kennis met de standhouders

Op de beurs vind je ruim 60 ondernemers en initiatieven. Wil jij alvast kennismaken? Kijk dan hier en vind een overzicht van alle deelnemers van de beurs.

Workshops, lezingen en beursaanbiedingen

De beurs bewust en duurzaam leven draait om BELEVEN - PROEVEN - ERVAREN. Tijdens de beurs is er dan ook van alles te doen. Bij de stands en op verschillende pleinen zijn miniconsulten. Er worden diverse workshops aangeboden en er zijn lezingen. Wil jij weten hoe het programma er uitziet? Lees hier verder.

Er is meer te doen!

Januari is altijd een mooi begin voor een nieuwe reeks van lessen, workshops, trainingen en opleidingen. Het aanbod is ook dit jaar weer groot en divers. Dus kijk vooral op de agenda en het groepslessenrooster en kom kennismaken bij open lessen, open dagen of introductieworkshops.

 

Beursaanbieding Bewuste Netwerken

Ben jij nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? In de maand januari geld de speciale beursaanbieding voor nieuwe leden: meld jij je aan voor 1 februari dan ontvang je 15% korting op het basisabonnement voor 2018. Deze aanbieding geld voor zowel Bewust Meppel als Bewust Steenwijk!

De beurs is één van de activiteiten die door de bewuste netwerken Meppel en Steenwijk worden georganiseerd. Maar wij doen meer. Ondernemers ondersteunen elkaar door ervaringen te delen op de netwerkontbijten. Er zijn verschillende netwerkbijeenkomsten rond ondernemerschap. Je ontvangt regelmatig nieuws over bewust en duurzaam leven in de regio. Maar bovenal heb je de mogelijkheid om je workshops, cursussen, groepslessen en andere activiteiten op de goedbezochte digitale agenda te zetten.

Meer weten over lidmaatschap? Kijk op www.bewustmeppel.nl onder de kop "ik ben een professional" of www.bewuststeenwijk.nl onder de kop "over ons".