Inhoudsopgave

Zomeractiviteiten bij Bewust Meppel
Yoga in de zomer
Bewust in en uit de zon
IBBO Ik Ben Bewust Onderwijs breidt uit
Volgende nieuwsbrief eind augustus

woensdag 01 juli 2015

Zomeractiviteiten bij Bewust Meppel

De zomer komt er aan en veel mensen maken zich op voor een vakantie. Sommigen genieten van een periode luieren, misschien een boek lezen, maar vooral onthaasten. Anderen gebruiken een vakantie voor het maken van een verre reis en het verkennen van een andere cultuur.

Wat ga jij doen deze zomer? Bij Bewust Meppel kun je je vakantie op een heerlijke manier gebruiken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Lees meer...

Yoga in de zomer

De meeste groepslessen vervallen in de zomerperiode, maar sommige docenten bieden speciale bijeenkomsten aan. Op Bewust Meppel vind je een overzicht van yoga-zomergroepslessen die worden gehouden in juli en augustus. Er is ook buitenyoga. Je hoeft geen lid te zijn maar kunt incidenteel meedoen, betalen per les of een knipkaart aanschaffen. Ook vakantiegangers zijn welkom. Neem altijd vooraf even contact op met de betreffende docent. Bij slecht weer gaat de buitenyoga niet door en krijg je als je je hebt aangemeld daarvan bericht.

Bewust in en uit de zon

We weten het inmiddels allemaal: de zon is heerlijk en geeft vitamine D, maar te veel zonlicht kan erg schadelijk zijn voor onze huid. Dus zoek vooral de schaduw op, vooral rond het middaguur.
Maar wat als je houdt van tuinieren, fietsen, wandelen, watersport of bijvoorbeeld werk hebt waarbij je veel buiten bent?  
Op onze website kun je kijken waar je biologische zonnebrandcrème kunt verkrijgen of leer je hoe je er zelf eentje kunt maken.

IBBO Ik Ben Bewust Onderwijs breidt uit

Ik Ben Bewust Onderwijs is een spirituele school voor basis en voortgezet onderwijs in Meppel. Ze richten zich regionaal. Sinds kort zijn ze ook aangesloten bij Bewust Meppel. (Hooggevoelige) Kinderen worden weer in hun kracht gezet en krijgen onderwijs op maat. Het gaat om particulier onderwijs, de begeleiders werken op vrijwillige basis, ouders betalen €150,- om huur en materiaal te bekostigen. Na de vakantie zullen ze al gaan uitbreiden met een 2e ruimte er bij. Ze zoeken nog extra begeleiders! Ben jij werkzaam in het reguliere onderwijs of was je dat voorheen en draag je dit initiatief een warm hart toe, misschien wil je één of meerdere dagdelen meewerken. Ook als je op een andere manier dit onderwijs wilt steunen ben je welkom. Kijk hier voor meer informatie, een filmpje en contactgegevens. 

Volgende nieuwsbrief eind augustus

Ondanks dat er dus in de zomer een heleboel te doen is bij Bewust Meppel gaan we allemaal even een tandje lager. Er verschijnt in juli dan ook geen nieuwsbrief. Eind augustus horen jullie weer van ons en hebben dan nieuws over de op handen zijnde beurs Bewust Leven. Vanaf de herfst staat bij Bewust Meppel elke maand een thema centraal te beginnen met in september Yoga. Maar ook daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Tot dan en een hele fijn zomer gewenst, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.