Inhoudsopgave

Juni, op weg naar de langste dag van het jaar
Thema van de maand: Adem
Volledig op Adem de zomer in?
Nieuwe ondernemers in het zonnetje
Zonnebloem nieuws

woensdag 1 juni 2016

Juni, op weg naar de langste dag van het jaar

De dagen worden steeds langer, de zonnewarmte neemt toe en af en toe valt er een stevige onweersbui. Juni is voor velen van ons een maand waarin we druk bezig zijn om onze to-do-list weg te werken zodat we straks zorgeloos op vakantie kunnen. En als we ergens druk mee zijn, vergeten we wel eens om rustig adem te halen. Bij Bewust Meppel is juni de maand van Adem. In deze nieuwsbrief kan je lezen hoe ademhalen kan bijdragen aan rust in alle hectiek van afronden. Halverwege de maand plaats ik nog een ademhalingsoefening op de website. Een praktische bijdrage voor de komende zomermaanden. Ik ga nu even rustig uitademen.

Willemijn van Schilfgaarde

Thema van de maand: Adem

Het thema van de maand is Adem. Marleen van der Hout (Maak Werk van je Passie) beschrijft in haar blog hoe een gebalanceerde ademhaling bijdraagt aan rust. Nieuwsgierig naar haar bijdrage over hoe je weer op adem kunt komen? Lees hier ….

Volledig op Adem de zomer in?

Verschillende ondernemers binnen Bewust Meppel bieden activiteiten aan waar ademen centraal staat. Een snelle doorkijk vindt je hier ..

Benieuwd naar alle activiteiten? Kijk op onze online agenda wat er in deze meimaand allemaal wordt aangeboden.

Freya Festival, van 24 t/m 26 juni. Een festival voor en door bewuste vrouwen in Schipborg. Het thema voor 2016 is: vrouw-zijn vanuit kracht. Klik hier voor informatie, programma en prijzen

Nieuwe ondernemers in het zonnetje

In de afgelopen zes maanden zijn er weer een aantal ondernemers die zich hebben aangesloten bij Bewust Meppel. Vandaag zetten we ze in het zonnetje. Dit zijn ze:

Marlouk van Gooswilligen met Art of Creation Therapie en Healing praktijk. Art of Creation Therapie en Healing praktijk. Art of Creation is een praktijk voor coaching, reading en healing gebaseerd op spiritueel-energetische en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie.

Ron Julia Root met Praktijk voor Llifestyle Coaching en Therapie, een praktijk waar je terecht kunt voor laagdrempelige professionele hulp en ondersteuning bij (hulp)vragen rond stressklachten, angst en depressieve klachten, burn- out, rouwverwerking, traumaverwerking.

Aart Noorlander met de Basis Meppel. De Basis. De Basis wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een sociale en duurzame samenleving. Zij wil letterlijk en figuurlijk de ruimte bieden aan bestaande en nieuwe ondernemingen, organisaties en netwerken die hier een bijdragen aan leveren.

Ingrid Melenberg met Appaloosa Spirit (Dedemsvaart).  Met Appaloosa Spirit bied Ingrid coaching sessies en workshops 'met paardenkracht’. Het contact met paarden brengt je dicht bij jezelf.

Marcia IJzerman met Kunst aan het werk (Steenwijk). Kunst aan het Werk begeleidt projecten van ‘hoe het hoort’ naar ‘hoe het kan’ op creatieve wijze en slaat daarmee een brug tussen bedrijfsleven en kunstenaars.

Nicole Flapper met Haptotherapie (Meppel). Haptotherapie kan je helpen je weer bewust te worden van jouw gevoel, weggestopte emoties en blokkades, zodat je gevoel, je denken en je doen meer in balans komen. Haptotherapie bestaat uit gesprekken en ervaringsoefeningen.

Francis Kilian met Traject Blikopener (Meppel). Traject Bikopener biedt teken- en schildercursussen voor creatievelingen op zoek naar inspiratie en nieuwe inzichten

Van harte welkom allemaal.

Zonnebloem nieuws

Mijn zonnebloemen groeien gestadig, de slakken hebben ze ook gevonden! Ben benieuwd of de slakken nog wat overlaten.