Inhoudsopgave

Bewegen bij tropische temperaturen
Bewuste zomeractiviteiten
Even voorstellen
Terug in Meppel
Forever on tour
Cadeautje van you tube

donderdag 1 juni 2017

Bewegen bij tropische temperaturen

De afgelopen week hadden we tropische temperaturen in mei. Voor mij betekent dit zo min mogelijk bewegen! Toch klom ik met mijn dochter de bomen in bij Apeldoorn. Mijzelf bewegend tussen slingerende stokken en touwen, hoogtevrees en het plezier van de fysieke inspanning.

Iedereen beweegt. Soms een beetje, soms zeer fanatiek. Soms fysiek, soms mentaal maar vaak onbewust allebei tegelijkertijd. Soms vrijwillig, soms met een stok achter de deur. Zonder beweging geen groei. 

In deze nieuwsbrief lezen jullie een bijdrage van Corina Elzenaar. Zij is zo in beweging geraakt dat ze nu "forever on tour" is gestart. Daarnaast stel ik een aantal nieuwe leden voor, lezen jullie over de opleiding natuurlijke gezondheid die terug beweegt naar Meppel en is er nog aandacht voor zomerse activiteiten in juni. Ik wens jullie allemaal een zonnige maand toe met veel beweging.

Willemijn van Schilfgaarde

Bewuste zomeractiviteiten

Het aantal zomerse activiteiten rond bewust en duurzaam leven groeit. Je vindt ze op de website van Bewust Meppel. En natuurlijk zijn er ook nog een heel veel mooie activiteiten in juni te vinden op de agenda en bij de groepslessen. Voor jullie uitgelicht:

Open dagen bij bewuste agrarische bedrijven
11 juni - Het blauwe huis, Ruinerwold
17 juni - de Zonnehorst, Punthorst
18 juni - Villa Sterrebos, Frederiksoord

Wandelen in stilte
Meditatief wandelen met Natuurlijk Stromen op 7, 11, 21 en 25 juni
Natuurlijk stiltochten met ER-Ideeen op 15, 17 en 20 juni

Daar zit muziek in
11 juni: open podium bij Couleur Vocale
16 juni: zing jezelf blij met Maud Kist-Stevers
22 juni: start yoga-festival
30 juni: start Freya-festival
Kunstzinnig pinksterweekend en diverse dansweekeinden bij de Uelenspieghel

Even voorstellen

Logo doorlopend beterDoorlopend Beter, Cor Knipmeijer. Met ChiRunning en ChiWalking ontspannen, mindfull en blessurevrij hardlopen en wandelen. De Chi-techniek is een looptechniek waarbij je de zwaartekracht het werk laat doen. Laat blessures achter je en boek een workshop ChiRunning of ChiWalking.

 

Logo SunshineheartSunshineheart, Marijke ten Brink. Sunshineheart is een spirituele praktijk voor bewustwording en innerlijke vrijheid. Marijke geeft diverse consulten en bijeenkomsten, gericht op innerlijke vrijheid en bewustwording. Zo dat je vanuit je kracht je ziele-talenten kan leven. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Leven vanuit geheeld perspectief.

 

Terug in Meppel

Logo Opleiding Natuurlijke GezondheidDe opleiding Natuurlijke Gezondheid is weer terug in Meppel met een 4 jarige deeltijdopleiding op HBO niveau tot gezondheidstherapeut. Lees hier meer over de opleiding en docenten.

Forever on tour

Sinds ik heb uitgesproken naar het universum wat mijn wensen en doelen zijn is er beweging in gekomen en zijn er dingen op mijn pad gekomen die ik een jaar geleden niet had durven bedenken. Of misschien komt het juist doordat ik zelf in beweging ben gekomen en meer mijn pad ben gaan volgen. Wat het ook is..... op dit moment is het volop in beweging.

Wil jij je laten inspireren? Lees hier verder!

Cadeautje van you tube

Hieronder vinden jullie een link naar het verhaal van de kruik die een barst had. Een mooi verhaal over dat iedereen van waarde is als je kansen ziet elkaar te versterken. 

Het verhaal van de kruik met een barst