Inhoudsopgave

Meppel steeds meer bewust
Open Atelier Meppel 7 en 8 maart
Loslaatdag 2015
Craniosacraaltherapie nu ook in Meppel
Voetmassage bij de tandarts
Infobijeenkomst Ik Ben Bewust Onderwijs
Agenda maart 2015

zaterdag 07 maart 2015

Meppel steeds meer bewust

Meppel en omgeving wordt steeds meer bewust. Ondernemers en bewuste burgers vinden elkaar daarin steeds vaker op de website van Bewust Meppel. Ook onze Facebookpagina met daarop veel inspiratie en dagelijks bewust activiteiten wordt goed bezocht. 

LIKE ons en blijf zo op de hoogte van actuele dingen. 

www.facebook.com/bewustmeppel

Maar lees ook onze visie op Social Media. Social Media kan nooit vervangen waar het om draait in het leven: persoonlijk contact met jezelf en de ander. Dat is geen product maar een ervaring!

Open Atelier Meppel 7 en 8 maart

Galerie Eikenaar van Ria Eikenaar is ook dit jaar weer open. Je kunt  kennis maken met Ria en haar werk en natuurlijk informatie krijgen over de intuïtieve schildercursus, kindercursus, workshops en het inloopatelier op de maandagmiddag, de dinsdagmiddag en de woensdagmiddag.

Kom gerust langs, de koffie/thee/ranja staat klaar.

Lees meer...

Loslaatdag 2015

Op zaterdag 14 maart 2015 is de 3e landelijke loslaatdag.
De loslaatdag in Meppel/Zwolle is een unieke samenwerking tussen Natasja Wildeman van Voedingsadviescentrum Zwolle, Frank Silvis van Vortex Vitalis en  Klazien Tempelaar van Opruimadvies. Vanuit hun professie gaan zij in op energie uit voeding en energie van spullen.

Lees meer...

Craniosacraaltherapie nu ook in Meppel

Vanaf begin maart zit Sietske Osinga met haar praktijk voor craniosacraaltherapie, massagetherapie en coaching nu ook in Meppel. Craniosacraaltherapie is haar passie, en begon als een mooie aanvulling op de fysiotherapie.  Ze houdt praktijk in de ruimte van Marcel Boomsma van Haptonomiue & meer aan het Zuideinde 29 in Meppel. Lees meer...

Voetmassage bij de tandarts

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestroom in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust, ook in de tandartsstoel! Om deze reden heeft Yvonne Schalk van Tandartspraktijk Quadratand in Zuidwolde besloten een aantal pedicures/masseurs te benaderen en is er een samenwerking gestart. De media in ons land hebben er veel aandacht aan besteed en wellicht gaat het overal navolging krijgen. O.a. José van der Haven van Massagepraktijk De Buytenhave werkt hier aan mee. Lees meer...

 

Infobijeenkomst Ik Ben Bewust Onderwijs

Anita Movrin heeft veel belangstelling voor haar nieuw op te richten school in Meppel: IBBO Ik Ben Bewust Onderwijs . Inmiddels heeft ze een geschikte ruimte gevonden: De Beemd in de Oosterboer, Meppel.  Ook heeft ze fijne en deskundige mensen ontmoet die aan ibbo chalcedoon mee willen werken of er over nadenken.

Nu worden de oprichtsters uit Geleen, Gentille Boymans en Jean Freer, gevraagd naar Meppel af te reizen.

Op 28 maart is er een  informatiebijeenkomst in De Beemd, Osseweide 1a, Meppel waar iedereen van harte welkom is.

Info en opgave ibbo.chalcedoon@gmail.com

 

Agenda maart 2015

Ondernemers van Bewust Meppel zetten hun activiteiten op de online agenda. In maart zijn dat er al weer meer dan 30. 

Er zijn weer aan aantal nieuwe ondernemers bij die ook hun activiteiten noemen op deze agenda. Je bent uiteraard van harte welkom op één van deze activiteiten.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.