Inhoudsopgave

Inspiratienieuws oktober 2016
10 jaar Bewust Meppel
Ondernemers vinden elkaar
Even voorstellen
Repair Café

vrijdag 30 september 2016

Inspiratienieuws oktober 2016

Bewust Meppel bestaat 10 jaar. Dat gaat niet ongemerkt voorbij. Met de ondernemers vierden we het 10 jarige bestaan met een feestelijke netwerkbijeenkomst. We kijken terug op een bijzondere avond ontmoeten, inspireren en verbinden. Er ontstonden mooie ideeën voor nieuwe initiatieven in 2017.

Tijdens de open dag van het wijkplatform Oosterboer/Ezinge kon je kennis maken met Bewust Meppel en haar leden. Op de Open Bedrijvendag, zaterdag 5 november, presenteert Bewust Meppel zich opnieuw. Bewuste en duurzame ondernemers geven je een kijk in de praktijk op Zuideinde 28 in Meppel. Je bent van harte welkom.

Voor nu staan er weer heel veel activiteiten op de agenda. Lees hier wat je deze maand allemaal kunt doen. Vergeet daarbij het groepslessenrooster niet.

In deze nieuwsbrief vinden jullie informatie over de aanbiedingenpagina 10jaar, nieuwe initiatieven en nieuwe leden.

Willemijn van Schilfgaarde

Op de foto in rij Andrea Deckers, Janet van de Molen en ikzelf. Verleden, heden en toekomst.

10 jaar Bewust Meppel

Samen met onze ondernemers vieren wij feest. Speciaal voor jou zijn er in de komende maanden aanbiedingen om kennis te maken met bewust en duurzaam leven. De aanbiedingen vind je op de pagina 10jaar

 

Ondernemers vinden elkaar

Jo-IngDia Nederland en Biodanza Steenwijk geven samen workshops voor een gezond, vitaal en gelukkig leven. Dit zijn de workshops  “Gezond en Vitaal ouder worden”, “Ga voor natuurlijk” en “Bewegen”. Tijdens deze workshops is er een aanbod van korte lezingen afgewisseld met fysieke bewegingen (de dans), korte massages, meditaties en ademhalingsoefeningen. Aan deze workshops werken naast Patricia en Helena ook andere vakgenoten mee. Meer weten? Kijk hier!

Even voorstellen

In de afgelopen maand zijn er weer nieuwe aanbieders aangesloten bij Bewust Meppel. Ik stel ze graag aan u voor.

Wim Oechies met adviesbureau DWB Meppel. Wim biedt coaching en voetreflexologie vanuit het motto: ik leer je, om bewust te kijken naar jezelf.

Logo Aards en HemelsRianne Wijninga met Aards en Hemels, praktijk voor massage, ademwerk en bewustwording. “Mijn praktijk heet Aards en Hemels, de twee oerkrachten die  onlosmakend met elkaar verbonden zijn, een twee- eenheid. Zo ook lichaam en ziel. Wanneer je lichaam in harmonie is met je ziel, kan er weer contact zijn van binnenuit. Door de verschillende behandelingen die ik aanbied, ga je deze verbinding weer (aan) voelen en leef je steeds meer vanuit je essentie.”

Repair Café

In Meppel is het Repair Café gestart. Het wat? Het Repair Café! Ontmoeten, kennis delen en de afvalberg verminderen! Sociaal duurzaam leven in praktijk. Op 29 oktober gaan het officieel open. Wil jij weten wat het Repair Café biedt? Lees hier verder.