Inhoudsopgave

Wind door de haren, storm in het hoofd
Beurs Bewust en Duurzaam Leven 2018
Taal van de ziel (Marlijn Blok)
Kunst verbinden met communicatie (Marcia IJzerman)
Even voorstellen: nieuwe leden

maandag 2 oktober 2017

Wind door de haren, storm in het hoofd

Met de herfst komen de paddenstoelen, wind en regen en soms zo'n wonderschone mooie stille herfstdag met zon. Een seizoen om los te laten, zoals losgelaten bladeren die kleurrijk om je heen dwarrelen.

Voor mij begon de herfst met wind door de haren en storm in het hoofd. Ik heb veel om los te laten dit seizoen. Persoonlijke, soms verdrietige, beslissingen én bruisende ideeën, sprankelende initiatieven. Gelukkig kan ik verstillen op het moment dat de motor even vast loop. Ik startte een najaarsschoonmaak, in huis en in mijn plannen. Besloot om voorzichtig mijn dromen voor een nieuwe lente te delen en ben volledig opgeslokt door het voorbereiden van de beurs.

In deze nieuwsbrief vinden jullie handreikingen om jullie eigen herfststormen beeldend vorm te geven. Jullie maken kennis met nieuwe leden en vinden alvast wat informatie over de beurs bewust en duurzaam leven 2018.

Ik nam een kijkje bij buikdansen en airbrushpainting. Maar er is veel meer te doen. Kijk snel op de agenda en het groepslessenrooster. En laat los wat mag dwarrelen in de wind.

Willemijn van Schilfgaarde

Beurs Bewust en Duurzaam Leven 2018

Nog even en jullie kunnen weer naar de beurs Bewust en Duurzaam Leven. Een beurs waar je alles kan vinden op het gebied van:

- welzijn en gezondheid vanuit de mens als geheel. Aanbieders van complementaire zorg.

- fair-trade, biologisch(-dynamisch), regionale aanbieders.

- duurzame en circulaire initiatieven in de regio.

- organisaties die zich inzetten voor een duurzame en solidaire wereld.

Het wordt een beurs waar presenteren, proeven en beleven centraal staan. Met een breed aanbod in een kleinschalige opzet van pleinen.

Zet het nu alvast in je agenda en kom langs.

Wil jij jezelf presenteren op de beurs? Kijk dan hier naar de mogelijkheden. Alleen samen met jullie wordt het een kleurrijke beurs.

Taal van de ziel (Marlijn Blok)

De BEELDEN die je maakt
Zijn WIJZER dan jezelf

Wanneer kunstzinnige therapie en focussing samenvallen ontdek je dat je handen je tonen wat je hoofd je niet kan vertellen. Beelden spreken de taal van de ziel. Meer lezen? Klik hier.

Marlijn Blok is kunstzinnig therapeut. Haar praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Focussing ziet zij als een vrijplaats waar je als een moderne nomade voor korte of wat langere tijd kunt neerstrijken.

Kunst verbinden met communicatie (Marcia IJzerman)

Kunst verbinden met communicatieMijn beslissing om zelfstandig ondernemer in de kunst te worden is niet in een opwelling genomen. Integendeel, het is iets waar ik eigenlijk mijn hele leven al van droomde, maar nooit durfde. Omdat het een onzeker bestaan is, alleen ‘the lucky few’ het maken, het niet realistisch is, er geen droog brood in te verdienen is .. zegt men. Meer lezen? Klik hier.

Marcia IJzerman is kunstenaar bij Atelier MarciArtistic en organisator/verbinder binnen Kunst aan het Werk.

Even voorstellen: nieuwe leden

Logo Fysiotherapie & bewustzijn

Mischa Coolen, Fysiotherapie & bewustzijn. De essentie vinden of verhelderen is iets waar Mischa graag mee helpt. In haar fysiotherapeutische behandelingen neemt ze je mee op onderzoek in je lijf. Mischa ziet het zo: "het lichaam geeft ons signalen op het moment dat we niet trouw zijn aan ons zelf. Negeren we die signalen dan gaat het lichaam harder roepen. In onze westerse maatschappij noemen we dat "klachten". In de oerstammen wordt het een "roep van de ziel" genoemd. Zo zie ik het ook. Gaan luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en ze verstaan is een hele mooie ingang om van je klacht af te komen én om trouw te zijn aan jezelf. Om jouw innerlijke natuur te be-leven!"
In haar praktijk combineert ze  "standaard" fysiotherapeutische methoden zoals coaching, oefentherapie en massage met balanstraining, bewustwording, lichaamswerk, klank en Access Bars™.

Logo Mediation101.nlRon Bults, Mediation101.nl. Ron Bults is mediator en coach en begeleidt echtparen bij scheiding. Willen jullie samen op een goede manier uit elkaar? Of hebben jullie gewoon wat vragen? Kom kennismaken. Ron begeleidt jullie onder het motto: Scheiden? Dan Bewust en Zorgvuldig.

 

 

Logo Happy2Bme - Claire CompagnerClaire Compagner, Happy2beme. Bevlogen, energiek en met een missie. Claire werkt als coach en trainer aan zichtbaarheid en kracht vanuit het hart. Hierbij maakt ze gebruik van NLP-tools. Happy2beme is onderdeel van buitengewoon HR-advies.

 

 

 

Logo Coachkamer MeppelCoachkamer Meppel. De Coachkamer Meppel is een plek voor bevlogen ondernemers die het leven van anderen verrijken door wat ze doen. Deze ruimte is flexibel of vast te huur voor coaching, workshops, behandelingen en trainingen. Daarnaast is er een community aan het ontstaan rondom deze plek. Hier zullen allerlei soorten kuisbestuivingen plaats vinden om elkaar te stimuleren om vanuit je eigen vuur te (blijven) ondernemen.