Inhoudsopgave

Start veel activiteiten bij Bewust Meppel
Open dag Oosterboer
Ki-Line stopt in Meppel
Pluktuin in Wapse
Open Praktijkroute
Nazomeren

woensdag 17 september 2014

Start veel activiteiten bij Bewust Meppel

 

Het eind van de zomer is in zicht. De meeste mensen hebben hun vakantie er op zitten. Tijd voor een nieuw seizoen met veel activiteiten. Bewust Meppel heeft in september weer een agenda met ruim 50 activiteiten op het gebied van bewustwording. Geef je eens op voor een cursus yoga of meditatie, maak kennis met mindfullness of doe mee aan een gratis workshop beeldhouwen. Veel bedrijven geven in september Open lessen zodat je eens een keer iets nieuws kunt uitproberen. Kijk op de agenda op www.bewustmeppel.nl/agenda of op één van de gedrukte agenda’s die op meer dan 30 adressen verspreid zijn. 

En noteer vast in je agenda: Op zaterdag 1 november is er weer een Open Praktijkroute. Meer daarover in het Inspiratienieuws van oktober.

Open dag Oosterboer

Op 27 september a.s. vindt er weer een Open dag voor bedrijven in de Oosterboer in Meppel plaats. Diverse leden van Bewust Meppel stellen die dag de deuren van hun praktijk open of presenteren zich op een gezamenlijke markt. Lees meer...

Ki-Line stopt in Meppel

Ki-Line  stopt binnenkort met de winkel aan de Molenstraat in Meppel.
"De “markt” is aan het veranderen en hun klanten geven zelf aan steeds
vaker via internet hun aankopen bij hen te doen, en steeds minder in
de winkel. Je zou kunnen zeggen dat Meppel geen behoefte meer heeft aan een winkel zoals Ki-Line.", aldus eigenaar Jaap Pol.

Voor Bewust Meppel is dit heel jammer omdat Ki-Line paste in een aanbod van bewuste producten. Maar uiteraard is de reden ook begrijpelijk. Ki-Line gaat als internetbedrijf door In Alteveer de Wolden waar Jaap woont. Hier kunnen nog steeds klanten hun bestellingen afhalen en bekijken in een centraal magazijn.

Pluktuin in Wapse

Ook in de nazomer is het nog een aanrader om en bezoek te brengen aan de pluktuin in Wapse. Je kunt er vrij rondlopen en genieten van geuren en kleuren. Kom heerlijk tot rust. Wil je een gigantische bos bloemen plukken, dan kan dat voor maar € 5,50. Ook zijn er frambozen te plukken of kun je pompoenen kopen.

Open Praktijkroute

Noteer alvast in je agenda: Op 1 november a.s. wordt er weer een Open Praktijkroute georganiseerd. Ondernemers van Bewust Meppel, Emmen en Assen zetten de deuren van hun praktijk open of presenteren zich op één van de verzamellocaties. Maak er een leuke dag van, plan een route op de fiets of met de auto en geniet van gratis binnenlopen, kennismakingsconsulten, workshops, mini-lessen en demonstraties. 

Nazomeren

En dan is het al weer september. Maar de zomer lijkt nog niet voorbij. We mogen nog nagenieten met een paar prachtige zonnige dagen. Laat ze niet ongemerkt voorbij gaan.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.