Inhoudsopgave

De r is in de maand ..
Maak kennis met Praktijk Erica & Neiedei
Welkom terug Iris Boonstra
Complementaire Zorg
Familieopstellingen / Systemisch werk
Sielsfolle
Uitgelicht

donderdag 1 oktober 2020

De r is in de maand ..

Dit was bij ons thuis het begin van de herfst, mosselen en vitamine c. Nu heeft het ineens een heel andere klankkleur gekregen. Griepverschijnselen zijn niet onschuldig en de r moet nu onder de 1 komen. En sinds deze week de grote vraag: hoe blijven we dansen met 1,5 meter tussenruimte en zo weinig mogelijk contact met elkaar.

Bewust Meppel is net op weg gegaan met stichting 't Huis voor een doe en ontdekplek in Meppel rond bewust, duurzaam en gezond leven. Voor iedereen die het thuiswerken even niet vol houd is er de mogelijkheid om te flexwerken, video-overleggen te voeren, digitale examens af te leggen of voor vergaderingen die nu niet meer in de huiskamer passen. Kleinschalig, op anderhalve meter of in een eigen ruimte, op afspraak. Omdat sommige het beter volhouden als ze wel af en toe het huis uit zijn.

Verder hebben we weer een kopieer-service punt geopend in Meppel. Voor kopieer- en print werk te veel voor de thuisprinter en te klein voor de drukker. Direct klaar. Met een CO2 neutrale printer, op basis van led-lampen en recycled papier. Je vind 't Huis op Zuideinde 18 in Meppel.

De maanden met een r vragen altijd wat extra aandacht voor onze gezondheid. Dit is meer dan niet ziek worden. In deze nieuwsbrief belichten we de waarde van systemisch werken voor onze gezondheid. En op de agenda staan weer veel verschillende mogelijkheden die helpen om gezond te blijven. Gezond in lijf en geest.

Willemijn van Schilfgaarde

Maak kennis met Praktijk Erica & Neiedei

Op zaterdag 10 oktober zetten Natuurgeneeskundige Praktijk Erica en Neiedei de deuren open aan de Veneweg 103 te Wanneperveen in het voormalig gemeentehuis.

Zij willen graag aan de mensen uit de omgeving en andere belangstellenden laten zien wat de praktijken te bieden hebben in Wanneperveen. Dit onder het genot van een drankje. Tijdens de open dag worden er korte presentaties gegeven door Henny van der Vecht (Bioresonantie, en systemisch werk) en Mark Ringnalda (Touch of Matrix en energetische hypnose). Ervaar het zelf! Inge Wierenga en Stijntje Aartssen nemen de tijd om de bezoekers te ontvangen en evt. vragen te beantwoorden.

Er is een doorlopend programma met een vaste looproute van binnen naar buiten. Bij de entree ontvangt de bezoeker een fiche. Voor vertrek wordt deze ingeleverd en ontvangt men een goodiebag met informatie en enkele leuke hebbedingetjes.

Adres: Veneweg 103 in Wanneperveen
De deuren zijn geopend tussen: 10.00 – 15.00 uur

Voor meer info zie: www.praktijkerica.nl en/of www.neiedei.nl

Kom vooral een kijkje nemen op deze unieke sfeervolle locatie!

Meer achtergronden over deze unieke samenwerking:
zie Maak kennis met Praktijk Erica & Neiedei

Welkom terug Iris Boonstra

Iris Boonstra heeft zich opnieuw aangesloten bij Bewust Meppel met verschillende manieren om jou te begeleiden en ondersteunen in je Spirituele Ontwikkeling. Naast individuele begeleiding, korte trainingen of jaartrainingen kun je ook leren werken met Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken zijn het energetisch Archief van de Ziel, waar we inzicht vinden in alle levens.
Op 11 oktober en 25 oktober start er een korte training.

Verlang jij naar dieper spiritueel inzicht, en krachtige transformatie?
Lees verder over de Spirituele Transformatie Academie

Complementaire Zorg

Steeds meer mensen ervaren de kracht van complementaire zorg en de persoonlijke aandacht als waardevolle aanvulling voor hun gezondheid.

Bewust Meppel en Bewust Steenwijk biedt diverse vormen aan waarin bewust en duurzaam omgaan met gezondheid centraal staan: Natuurlijke geneeswijzen, Alternatieve behandelmethodes, Muziektherapie, Energetisch werk, Massagebehandelingen, Voetreflextherapie, Acupunctuur, Holistische gezondheidstherapie, Opleidingen voor bewuste ontwikkeling, Persoonlijke verzorging op natuurlijke basis, het is allemaal mogelijk.

Kijk voor het complete en actuele overzicht op bewust in regio meppel en bewust in regio steenwijk

Familieopstellingen / Systemisch werk

Deel uitmaken van een familie houdt o.a. in dat je met je eigen 'bagage'
de wereld ingaat, op weg naar je eigen bestemming. Vaak nemen we echter een andere plaats in dan ons toekomt. Met een systemische
familieopstelling kun je patronen verhelderen en ervaar je hoe het
(familie) systeem invloed heeft op je handelen. 
Meer weten? Stel je vraag aan Inge Wierenga 

Lees ook: Onze organen spreken een taal.
Orgaanopstellingen; klachten en ziekte anders bekeken.

Sielsfolle

Steeds meer hebben we behoefte aan verbinding met onze kern, wie we zijn. Sinds een paar jaar werkt Karin Haagsma van Sielfsfolle met opstellingen voor de Ziel, een vorm van systemisch werken, in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Op zondag 25 oktober is er een Opstelling voor de Ziel, waarbij we werken met het thema Kosmische Opdracht. Dit gaat over jouw zielsopdracht hier op aarde.

Op zondag 15 november is er weer een Opstelling Liefdevol Vrouw Zijn. Dit gaat over zelfliefde en de invloed van de familielijn hierop. Hoe gingen jouw ouders, voorouders om met zelfliefde?

Meer weten? Stel je vraag aan Karin Haagsma

Uitgelicht

Een greep uit de agenda

Retraite - Vakantie in het Sauerland 
Op reis - Cacao ceremonie


Methode beter ademen®: basistraining
Mindfulness training 
​Mindfulness wandeling

Psychometrie avond

Maak je eigen .... creatieve workshops

Yoga & Movement Flow - Proefles

Sunday Morning Fall Flow 
De laatste zondag van de maand wordt de bovenverdieping van Restaurant SUKADE omgetoverd tot yoga studio. 

Meer info: www.bewustmeppel.nl/agenda

Yoga, Tai chi, Qigong,
Running, Actieve Workouts vindt je in 
www.bewustmeppel.nl/groepslessen
www.bewuststeenwijk.nl/groepslessen

We wensen je plezierige oktoberdagen

Hartelijke groet,
namens Bewust Meppel en Bewust Steenwijk